ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

“ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ” ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟ “ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ” ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΥΡΗ-

andreas-makis-kouris


Συνελήφθη στο Χαλάνδρι, από αστυνομικούς του Τ.Α. Χαλανδρίου, ο 39χρονος Ανδρέας Κουρής , Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 700.385,90 ευρώ.
Ο συλληφθείς ιδιοκτήτης των καταστημάτων Metropolis και του MAD TV οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
andreas-kouris
Να θυμίσουμε τα…έργα και τις ημέρες του υιού του Μάκη Κουρή:
Ο επιχειρηματίας Ανδρέας Κουρής, αρνείται παράνομα εδώ και 2,5 χρόνια να καταβάλλει τους μισθούς και τις αποζημιώσεις που οφείλει στους εργαζόμενους της εταιρείας που είχε στην ιδιοκτησία της τα πολυκαταστήματα Metropolis! Την ίδια στιγμή ο Ανδρέας Κουρής επεκτείνει συνεχώς τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες διοργανώνοντας το ένα σόου μετά το άλλο, σε όλο και μεγαλύτερους χώρους, με όλο και περισσότερους χορηγούς, φουσκώνοντας όλο και περισσότερο τις ήδη φουσκωμένες τσέπες του.
Οι απλήρωτοι-απολυμένοι εργαζόμενοι των Metropolis καταγγέλουν την εργοδοτική ασυδοσία του Ανδρέα Κουρή και το καθεστώς ασυλίας στο οποίο τυγχάνει και του παρέχεται απλόχερα από πολιτικούς παράγοντες, επιχειρηματίες, αλλά και από την ίδια τη Δικαιοσύνη:
“Αυτό το καθεστώς ασυλίας που αγκαλιάζει τον υπόδικό για χρέη και προς το Δημόσιο Ανδρέα Κουρή γίνεται παραπάνω από αισθητό κάθε φορά που διαδηλώνουμε έξω από τα σόου που διοργανώνει με την υπερβολική παρουσία κάθε λογής  αστυνομικών δυνάμεων που, αντί να σπεύσουν να τον συλλάβουν για τις παρανομίες που διαπράττει, φροντίζουν να τον προστατεύουν.”
Και για να μην ξεχνιόμαστε. Μόλις λίγες μέρες πριν ανακοινώθηκε η επέκταση του καναλιού MAD στην Αλβανία με την έναρξη λειτουργίας του MAD Albania, στις 16 Ιουνίου μετά τη λειτουργία του στη Βουλγαρία και στην Κύπρο. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου «Το MAD, μέσα από αυτή την κίνηση, στοχεύει στη διαμόρφωση του μεγαλύτερου οργανισμού μουσικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και interactive μουσικών υπηρεσιών (internet, κινητή τηλεφωνία, social media κτλ.) στην Ελλάδα και τα ευρύτερα Βαλκάνια, παρέχοντας υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις πλατφόρμες επικοινωνίας και αναπτύσσονται διαρκώς βάσει των τεχνολογικών εξελίξεων και των αναγκών της αγοράς».
“Συνεπώς, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι για τον Ανδρέα Κουρή λεφτά υπάρχουν και με το παραπάνω. Αλλά μόνο για να επεκτείνει τις μπίζνες του και να θησαυρίζει περισσότερο. Με τα λεφτά που οφείλει σε εμάς και σε άλλους. Πατώντας πάνω σε πτώματα και πετώντας στην ανέχεια και την εξαθλίωση τους εργαζόμενούς του.”
metropolis
Διαβάστε επίσης τις απίστευτες καταγγελίες των εργαζομένων των Metropolis για τον προκλητικό τρόπο ζωής του μεγαλοοφειλέτη Ανδρέα Κουρή:
“Σε όλο αυτό το διάστημα ο Ανδρέας Κουρής ζει μέσα στην πολυτέλεια, ασχολείται με πανάκριβα extreme sports και επιδίδεται τακτικά στο αγαπημένο του χόμπι, τις καταδύσεις. Παρόλο που είναι υπόδικος για χρέη προς το Δημόσιο και το όνομά του έχει αναφερθεί σε σκάνδαλα, όπως αυτό του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και του ΟΠΑΠ, παίρνει ολοένα και περισσότερες δουλειές από τους κρατικούς φορείς, έχοντας τη στήριξη επιχειρηματικών και πολιτικών παραγόντων, καθώς και ισχυρών εκδοτικών ομίλων, συνεχίζοντας απρόσκοπτα τις επικερδείς επιχειρηματικές του δραστηριότητες με τη συνεχή διοργάνωση όλο και πιο ακριβών σόου, αποκομίζοντας όλο και μεγαλύτερα κέρδη.”

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου