ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Εγινε κι αυτό: Συμφώνησαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός!

Οι αιώνιοι έδειξαν πως όταν υπάρχει καλή διάθεση όλα γίνονται και έτσι τα βρήκαν στο θέμα των ημερομηνιών της προετοιμασίας στους στο Καρπενήσι

Του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΥΡΙΓΓΑ
Μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους όσοι θεωρούν ότι για να συμφωνήσουν σε κάτι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός και να δώσουν τα χέρια θα πρέπει είτε να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα ή να γίνει τουλάχιστον η... Δευτέρα Παρουσία.
Να που όταν υπάρχει θετική διάθεση ακόμα και οι «αιώνιοι» αντίπαλοι μπορούν να βρουν σημείο επαφής, να αφήσουν στην άκρη την αιώνια αντιπαλότητά τους και να συμφωνήσουν μεταξύ τους.
Και τα όσα λέμε δεν είναι ένα όνειρο απατηλό. Εγιναν πράξη, καθώς Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έκατσαν στο ίδιο τραπέζι και έλυσαν το πρόβλημα που υπήρχε με τις ημερομηνίες (αρχικά, ήταν κοινές) που θα βρεθούν στο Καρπενήσι για προετοιμασία.
Πώς ξεκίνησε το θέμα; Οι «πράσινοι» και οι «ερυθρόλευκοι» επιλέγουν τα τελευταία χρόνια την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας για να κάνουν εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Και το... ησυχαστήριο που επιλέγουν είναι το ξενοδοχείο «Μοντάνα». Αυτή τη σεζόν έτυχε (χωρίς να το ξέρουν, αρχικά) να θέλουν και οι δύο να βρεθούν στον ίδιο τόπο και το ίδιο ξενοδοχείο για προετοιμασία, τις ίδιες μέρες.
Οπως είναι φυσικό δημιουργήθηκε πρόβλημα, διότι δεν μπορούσαν να έχουν κοινή συμβίωση στο ξενοδοχείο. Επρεπε λοιπόν να βρεθούν άλλες ημερομηνίες για να αποφευχθεί η... συνύπαρξη.
Λύση σε λίγα λεπτά
Οι «αιώνιοι» αντίπαλοι, όμως, δεν μπήκαν στα χαρακώματα και δεν έκατσε ο ένας απέναντι στον άλλον με στόχο να ξεκινήσουν πόλεμο μέχρις τελικής πτώσεως. Κάθε άλλο. Εκατσαν στο ίδιο τραπέζι για να λύσουν το πρόβλημα. Το έλυσαν μάλιστα σε πολύ λίγα λεπτά και φυσικά χωρίς φασαρίες, κοκορομαχίες και ομοβροντίες εκατέρωθεν, κάτι που δείχνει πως όταν υπάρχει καλή διάθεση όλα είναι εφικτά.
Οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός επέλεξαν άλλες ημερομηνίες (δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα ακόμα) για να είναι στο «Μοντάνα» και στο Καρπενήσι για να κάνουν την προετοιμασία τους.

Το ξενοδοχείο «Μοντάνα» έχει... μεγάλο σουξέ και ανάμεσα στις ποδοσφαιρικές ομάδες. Μάλιστα, ήδη το έχουν «κλείσει» για την περίοδο της προετοιμασίας τους τρεις ΠΑΕ της Super League, οι Παναιτωλικός, Εργοτέλης και Πλατανιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου