ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής.

                                   

                         Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής


301.        ΜΕΞΙΚΟ – ΚΑΜΕΡΟΥΝ
Όλο το άγχος θα πέσει πάνω στο Μεξικό το οποίο γνωρίζει ότι αν θέλει να κυνηγήσει την 2η θέση από την Κροατία πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε το συγκεκριμένο ματς για να μεταφέρει την πίεση στους αντιπάλους του στο μεταξύ τους ματς. Στα δύο τελευταία φιλικά πάντως οι παίκτες του Ερέρα ζορίστηκαν να φτάσουν στα αντίπαλα καρέ, αντί του 2,20 που πληρώνει ο άσος στον Stoiximan είναι πιο ελκυστική η επιλογή στα γνωστά σκοράκια 1-0/2-0/2-1 και κάλυψη στο 1-1 (καθώς και το 0-0 αφού επιστρέφει το ποντάρισμα των υπολοίπων σκορ λόγω της σχετικής προσφοράς της εταιρίας) που διατηρούν την συνδυαστική απόδοση στο 2,20 αλλά προσφέρουν και μια σχετική κάλυψη στην ισοπαλία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
150.        ΒΑΡΕΖΕ – ΝΟΒΑΡΑ
Πλέι-άουτ στη Σέριε Β’, 0-2 κέρδισε το πρώτο ματς η Βαρέζε, είχε τερματίσει πιο ψηλά και στην κανονική διάρκεια, πράγμα που σημαίνει ότι και με ήττα μέχρι δύο γκολ διαφορά παραμένει στη κατηγορία. 1-7-13 το εκτός έδρας ρεκόρ της Νοβάρα, είναι φανερό ότι κυνηγάει ανεμόμυλους. Δεν ξεχωρίζει κάτι στοιχηματικά.
152.        ΛΙΜΕΡΙΚ - ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ
Από μεγάλα σκορ έρχονται αμφότερες (1-4 τη Ντροχέντα η Λίμερικ, 5-2 από τη Ντάνταλκ η Γιου Σι Ντι), οι φιλοξενούμενοι έχουν το γκολ γι αυτό θα προτιμήσουμε το over αντί του άσου.
153.        ΜΠΡΕΪ – ΜΠΟΕΜΙΑΝ
Ομάδες που σκοράρουν δύσκολα, η Μπρέι (3-1-3 εντός) έχει κάποιες καλές επιστροφές, η Μποέμιαν φέτος αποδίδει καλύτερα εκτός (2-3-2 έναντι 0-4-4 εντός) ενώ έχει για εξοχικό το “Καρλάιλ Γκράουντς”, μετρώντας 9-1-1 στις πιο πρόσφατες επισκέψεις της. Από αουτσάιντερ σε φαβορί πέρασε το διπλό, θα προτιμήσουμε το αρκετά πιθανό under.
154.        ΝΤΑΝΤΑΛΚ - ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ
Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στις συντριπτικά καλύτερες επιθετικές γραμμές της ιρλανδικής Πρέμιερ (42 και 38 τέρματα αντίστοιχα σε 16 παιχνίδια), 6-2-0 το εντός έδρας ρεκόρ της πρωτοπόρου Ντροχέντα, 2-4-1 το εκτός της πρωταθλήτριας Σεντ Πάτρικς, που πάντως στο “Όριελ Παρκ” μετράει 1-2-10 από το 1998! Καθαρό φαβορί ο άσος, το χέρι είναι η αλήθεια δεν πάει και πολύ εύκολα στην κόντρα, GG και over μοιάζουν πιο συνετές επιλογές.
155.        ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ – ΝΤΕΡΙ
3-2-2 μετράει εντός η Σλίγκο, 0-4-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της Ντέρι, φαβορί ο άσος αλλά μέχρι εκεί, οι τιμές του δεν θέλγουν. 
---.          ΑΘΛΟΟΥΝ – ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ
Από αουτσάιντερ σε φαβορί πέρασε η σχεδόν πεσμένη πλην μαχητική στα τελευταία παιχνίδια της Άθλοουν (1-1-5 εντός, 1-1-13 συνολικά), η Ντροχέντα (1-2-5 εκτός) έρχεται από τέσσερις σερί ήττες με τέρματα 1-19!
156.        ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ – ΚΟΡΚ
Ακόμα ένα ντέρμπι κορυφής, 4-3-0 το εντός έδρας ρεκόρ των Σάμροκ Ρόβερς (5-3-0 αήττητο), 5-0-2 το εκτός της Κορκ (4 σερί νίκες στα τελευταία), που δίνεται καθαρό αουτσάιντερ λόγω φανέλας αλλά και του γεγονότος ότι στα δύο πρόσφατα εκτός έδρας ματς της κόντρα στις ομάδες της πρώτης τετράδας έχασε καθαρά. Δεν θα μπλέξουμε.
302.        ΙΣΠΑΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Από νωρίς στα δύσκολα Ισπανία και Ολλανδία που από την πρώτη κιόλας αγωνιστική συγκρούονται σε μια επανάληψη του τελικού της προηγούμενης διοργάνωσης που βρήκε νικητές τους Ίβηρες. Αρκετά εύκολα κατέκτησαν οι Ισπανοί τις τελευταίες τρεις μεγάλες διοργανώσεις που συμμετείχαν και αναμένονται και πάλι πολύ δυνατοί αν και τα περισσότερα από τα μεγάλα της ονόματα είχαν μια εξοντωτική σεζόν. Η Ολλανδία με την άπειρη άμυνα της θα αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα από τους ποιοτικότατους αντιπάλους της που αναμένεται να μονοπωλήσουν την κατοχή ενώ πολύ πιθανό είναι το επιθετικό της δίδυμο να είναι αποκομμένο και να μην βοηθήσει και πολύ. Προβάδισμα στους τυπικά γηπεδούχους, με τα σκορ 1-0/2-0/2-1/(1-1) να πληρώνουν 2,00 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
303.        ΧΙΛΗ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ          
Με στόχο να πάρει έστω ένα βαθμό στο τουρνουά η Αυστραλία που θα στηριχτεί αποκλειστικά μάλλον στα κέφια του Κέιχιλ στην επίθεση. Η Χιλή παρότι έχει στον όμιλο Ισπανία και Ολλανδία μπορεί να αποτελέσει μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της διοργάνωσης. Εκτός από τη νίκη θα ψάξει και τα γκολ με τον ασιατικό άσο -1 που επέλεξαν και οι Young Guns στο 1,85 στην Bet365να δείχνει δυνατή επιλογή, καλή περίπτωση επίσης το να σκοράρει πρώτη 2 γκολ στην αναμέτρηση στο 1,80 του Stoiximan και να σκοράρουν πρώτοι στον αγώνα οι Σάντσεζ (5,00), Βάργκας (6,00) που βγάζουν συνδυαστικά 2,72 απόδοση στον Stoiximan. Τέλος o Betol επέλεξε τον Αλέξις Σάντσεζ για MVP της αναμέτρησης σε απόδοση 3,60 (Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

710.       ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ
Πέμπτος τελικός του τουρκικού πρωταθλήματος (στις τέσσερις νίκες βγαίνει ο πρωταθλητής), φαβορί με -6,5 πόντους στο χάντικαπ η Φενέρ αλλά η Γαλατά επέστρεψε από 2-0 πίσω στο σκορ και έχει την ψυχολογία. Μέχρι στιγμής οι έδρες έχουν κρατήσει, χωρίς τον Ομπράντοβιτς (τιμωρήθηκε για διαμαρτυρία προς τους διαιτητές) στον πάγκο οι γηπεδούχοι, δεν θα μπλέξουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου