ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

“Μαυρογυαλούρος-Χρυσοβελώνη” προκαλεί το δημόσιο αίσθημα με τον διορισμό της κόρης της στη Βουλή! Άγριο “ξεμάλλιασμα” με Ζέττα Μακρή. Σοβαρές καταγγελίες για κυκλώματα ναρκωτικών


zetta_marina-305x175

Μεγάλη πολιτική κόντρα έχει ξεσπάσει στο πολιτικό σκηνικό της Μαγνησίας μεταξύ την πρώην υφυπουργού Ζέττας Μακρή και της βουλευτού των ΑΝΕΛ Μαρίνας Χρυσοβελώνη με αφορμή τον διορισμό της κόρης της δεύτερης ως μετακλητής υπαλλήλου στη Βουλή.
Η κ. Ζέττα Μακρή στην εκπομπή του Σωτήρη Πολύζου στο TRT ανάμεσα σε άλλα τόνισε ότι η βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΛ διόρισε στη βουλή την κόρη της Μιχαέλα Παπαδοπούλου.
Eπίσης έκανε σοβαρές καταγγελίες για χρήστη ναρκωτικών που εκπροσωπούσε τη χώρα στο εξωτερικό σε στρογγυλά τραπέζια συνελήφθη πρόσφατα για εμπόριο κιλών ηρωίνης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο “ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ” 
marina - zeta0
marina-zeta
marina-zeta2
Ερώτηση της Μαρινας Χρυσοβελώνη στη Βουλή για το θέμα του ΟΚΑΝΑ  και τις καταγγελίες της Ζ.Μακρή
Πιέσεις εμπόρων ναρκωτικών ουσιών στη Κυβέρνηση;
Σύμφωνα με Θεσσαλικά ΜΜΕ (Τhessaliatv, 20-6-14) η πρώην υφυπουργός Υγείας Ζ. Μακρή «άφησε αιχμές ότι η σύγκρουσή της με τα συμφέροντα, ιδιαίτερα στον ΟΚΑΝΑ, όπου οι δαπάνες για υποκατάστατα είναι μεγάλες, πιθανόν να την οδήγησε εκτός κυβέρνησης, όπως είχε εκμυστηρευθεί στο γιο της»!
Η συγκεκριμένη πιθανολόγηση προκαλεί τεράστια ερωτηματικά δεδομένου ότι τα υποκατάστατα που παρέχει ο ΟΚΑΝΑ στους ουσιοεξαρτημένους είναι και αυτά ναρκωτικές ουσίες τις οποίες παράγουν, εισάγουν και εμπορεύονται ελάχιστες εταιρίες. Επειδή ο κ. Σαμαράς σχημάτισε και τη νέα κυβέρνηση ερωτάσθε:
1. Είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός να δέχεται πιέσεις από εμπόρους ναρκωτικών ουσιών για να απομακρύνει, όπως υπαινίχθηκε η κ. Μακρή, την ίδια από το υπουργείο Υγείας;
2. Ποιοι είναι αυτοί οι έμποροι σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας; Ποιες επιχειρήσεις διαθέτουν υποκατάστατα στον ΟΚΑΝΑ;
3. Δέχεται και η νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας πιέσεις από εμπόρους ναρκωτικών ουσιών;
Αθήνα, 20.6.2014
H ερωτώσα Βουλευτής
Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Βουλευτής Μαγνησίας
ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 
Σήμερα το πρωί η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ βγήκε στα τοπικά μέσα και έκανε λόγο για ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ στο άτομό της. “Ο ίδιος ο πρόεδρος την πήρε τηλέφωνο την κόρη μου  και της πρότεινε τη θέση. Εγώ δεν διόρισα στο γραφείο μου τα παιδιά μου. Η κόρη μου είναι μεγάλη κοπέλα…εγώ δεν ξέρω. Τι να κάνω εγώ; Εδιωξε μια η οποια ηταν ανεπαρκης….και πηρε την κορη μου που ειναι εξαιρετη επιστημονας….” τόνισε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Χρυσοβελώνη στο ράδιο “Ακρόαμα” του Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου