ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Στον εισαγγελέα έξι ναύτες του πλοίου που έφερε την ηρωίνη



Στα δικαστήρια Πειραιά οδηγήθηκαν σήμερα έξι από τα 14 άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση εντοπισμού σε αποθήκη στο Κορωπί, της δεύτερης μεγάλης ποσότητας ηρωίνης, που συνδέεται με τον εντοπισμό ηρωίνης σε έπαυλη στη Φιλοθέη. Οι έξι που θα απολογηθούν σε ανακριτή και εισαγγελέα είναι Ινδοί υπήκοοι, μέλη του πληρώματος του δεξαμενόπλοιου NOOR ONE, που μετέφερε την ηρωίνη στην Ελλάδα.
Αύριο αναμένεται να απολογηθούν ο 32χρονος Έλληνας μαζί με τον 47χρονο Ιρανό υπήκοο που φέρεται να έχει διαδραματίσει κομβικό ρόλο στην υπόθεση, και την Πέμπτη η 53χρονη Ελληνίδα, που φέρεται ως η εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος.
Εναντίον όλων των συλληφθέντων, έχουν απαγγελθεί οι κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Αναφορικά με τον εντοπισμό της πρώτης ποσότητας ηρωίνης, άνω του ενός τόνου, έχουν ήδη προφυλακισθεί εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων πέντε Τούρκοι υπήκοοι, ένας Αλβανός και τρεις Έλληνες, μεταξύ των οποίος και 40χρονος εφοπλιστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου