ΜΠΑΡΑ

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Τα παιδιά μας είναι άνεργα και ο υπουργός παιδείας διορίζει έμμισθο σύμβουλό του τον Ανατολάκη!

Πραγματικά αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Γι αυτό και  πάμε κατά διαόλου. Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο.
Αποκαλύφθηκε σήμερα ότι ο Γιώργος Ανατολάκης εδώ και 11 μήνες έχει προσληφθεί στο υπουργείο παιδείας σαν σύμβουλος του υπουργού Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου με 800 ευρώ τον μήνα!
Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχουμε τίποτα με τον Ανατολάκη, ο οποίος είναι πολύ καλό παιδί και δεν έχει σχέση με αυτό που έβγαζε μέσα στο γήπεδο.
Αλλά πώς είναι δυνατόν να δέχεται τέτοια θέση και, μάλιστα, στο υπουργείο παιδείας; Δεν σκέφτηκε ότι μόλις γινόταν γνωστό θα μάθαιναν  όλοι το βιογραφικό των σπουδών του και θα αισθανόταν άσχημα; Η, έχει τόσο ανάγκη τα 800 ευρώ για να ζήσει;
Και κάτι άλλο. Γιατί ο υπουργός είχε κρύψει την πρόσληψη του Ανατολάκη; Τι φοβόταν; Προφανώς το σκάνδαλο που έχει πολλές διαφορετικές πτυχές.
Ο Ανατολάκης πέρασε κι απο την βουλή ως βουλευτής, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι μπορεί να έχει τίτλο συμβούλου υπουργού σε θέματα που  αποδεδειγμένα δεν ξέρει να προσφέρει.  Και μην μας πει κανένας για σχολικό αθλητισμό, διότι θα τον πάρουν με τις ντομάτες.
Ούτε τα προσχήματα κράτησε ο Αρβανιτόπουλος. Να τον δώσει στον  Παναγιωτόπουλο η, τον Ανδριανό για να δικαιολογηθεί η παλιά ιδιότητα του Ανατολάκη ως ποδοσφαιριστή.

Γι αυτό, πάντως,ο κόσμος έχει αγανακτήσει και πλέον αηδιάζει με τους πολιτικούς. Τα παιδιά μας να σπουδάζουν με τεράστιο κόπο, ιδρώτα και χρήμα, να μένουν άνεργα για χρόνια και ο κύριος υπουργός να διορίζει συμβούλους που τουλάχιστον δεν αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα. Η απόλυτη ξεφτίλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου