ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Εφιάλτης! Επίθεση και ληστεία σε βάρος νεαρής κοπέλας στο Κορωπί – “Αλλοδαπός ο δράστης” σύμφωνα με την καταγγελία




Μια εφιαλτική εμπειρία βίωσε ένα κορίτσι 17 χρονών επιστρέφοντας από το φροντιστήριό της γύρω στις 8 το απόγευμα κι ενώ το φως της ημέρας υπήρχε ακόμη!
Όπως διαβάζουμε στο notioanatolika.gr, η νεαρή κοπέλα επέστρεφε από την οδό Ιθάκης έχοντας τελειώσει το μάθημά της από το φροντιστήριο, όταν συνειδητοποίησε ότι κάποιος την παρακολουθούσε.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία της οικογένειάς της η 17χρονη «κατάλαβε ότι από την Αγία Παρασκευή και μετά κάποιος την ακολουθούσε. Έστριψε στο στενό που είναι η καφετέρια “Στάβλος”. Λίγο πιο κάτω ο άγνωστος άνδρας επιτάχυνε το βήμα και την αιφνιδίασε από πίσω. Της έπιασε το ένα χέρι και με το άλλο της χέρι της έκλεισε το στόμα μαζί με το δικό του και την έσπρωχνε με κατεύθυνση προς τα χωράφια».
Το κορίτσι, όπως ήταν φυσικό και είχε πανικοβληθεί και δεν πρόβαλε καμία αντίσταση. «Σε όλη τη διαδρομή ο άγνωστος δε μιλούσε καθόλου. Την πήγε στα χωράφια στον από κάτω δρόμο από την Ιθάκης που ξεκινά ένας χωματόδρομος. Την πέταξε κάτω, της άνοιξε την τσάντα και της πήρε τα λεφτά από το πορτοφόλι» πρόσθεσε ο άνθρωπος της οικογένειας, στο notioanatolika.gr.
«Της άρπαξε και το κινητό, της έσπασε τα γυαλιά αλλά δεν της πήρε κάτι άλλο» συνέχισε και συμπλήρωσε:
«Απ’ όσο θυμάται ήταν μαύρος και φορούσε μαύρη κελεμπία όπως φοράνε οι Ινδοί και Πακιστανοί εδώ τριγύρω. Ευτυχώς απ’ ό,τι φάνηκε το κίνητρό του ήταν η ληστεία. ‘Ήταν πολύ τυχερή που δεν της έκανε κάτι χειρότερο και κανένας δεν πήρε χαμπάρι τίποτα» συμπλήρωσε ο συγγενής του κοριτσιού.
Η επίθεση και η ληστεία καταγγέλθηκε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου