ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Καταπέλτης ο εισαγγελέας: “Ένοχος ο Στεφανάκης για τη δολοφονία της Φαίης, τη σκότωσε γιατί…γοητεύτηκε από την μεγαλύτερη αδελφή της”


faih-stefanakis

“Ένοχος ο Στεφανάκης για τη δολοφονία της Φαίης” σύμφωνα με την πρόταση του εισαγγελέα που χαρακτηρίζει ως “Πέτρα του σκανδάλου” την γοητευτική μεγαλύτερη αδελφή του θύματος, Μαριαλένα. Να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό…στον Στεφανάκη και να καταδικαστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο και όχι για το αδίκημα της θανατηφόρας βλάβης όπως ζητεί η υπεράσπιση του ζήτησε με τη πρόταση της στο μικτό ορκωτό δικαστήριο η εισαγγελέας της έδρας. Η εισαγγελέας ζήτησε ενοχή χωρίς κανένα ελαφρυντικό και για τους άλλους δυο κατηγορουμένους Μαριαλένα Μπλάχα και Βικ Σαρέλ.
Σύμφωνα με όσα είπε η εισαγγελέας: ο Στεφανάκης γνωρίστηκε με τη Μαριαλένα σε γυμναστήριο 24 ετών τότε γυμνασμένος γοήτευσε τη Μαριαλένα και εκείνος γοητεύτηκε από μια μεγαλύτερη και όμορφη γυναίκα. Ο ισχυρισμός τους οτι γνωρίστηκαν τον Ιανουάριο του 2013 είναι αβάσιμος εξαιτίας της αλληλουχίας των γεγονότων.
Όταν η Φαίη και ο Στεφανάκης έγιναν ζευγάρι η Μαριαλένα από προστάτιδα έγινε ανταγωνίστρια. Χωρισμένη και χωρίς δουλειά έβλεπε την κατά εννέα χρόνια μικρότερη αδελφή της να προτιμάται από τον Στεφανάκη και έτσι ξεκίνησε να τη διαβάλλει.
Ο Στεφανάκης είπε ότι η Φαίη ήταν η επιλογή του όμως δεν είχε ξεφύγει από την επιρροή της Μαριαλένας, αυτό προκύπτει από τη συχνή επικοινωνία τους.
Τα χτυπήματα που δέχθηκε η Φαίη στο κεφάλι προκάλεσαν ακαριαία τον εγκεφαλικό της θάνατο. Όμως ο Στεφανάκης δεν αρκέστηκε σε αυτά. Τη χτύπησε σε όλο το σώμα. Αν τα χτυπήματα που προκάλεσαν το θάνατο έγιναν στο τέλος το 23χρονο κορίτσι θα υπέφερε φρικτά. Το επιχείρημα ότι η Φαίη χτύπησε στον προφυλακτήρα διαψεύστηκε διότι δεν υπήρχε χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
Για τον ισχυρισμό του Στεφανάκη ότι δεν μπορούσε να ελέγξει τη δύναμη του η εισαγγελέας είπε ότι δεν ισχύει. Και αυτό γιατί ο Στεφανάκης ήταν θιασώτης γυμναστηρίων, έκανε πολεμικές τέχνες και είχε επίγνωση της δύναμης του. Η δυνατότητα της Φαίης στα χτυπήματα ήταν ανύπαρκτη, ο πατέρας του Στεφανάκη τη χαρακτήρισε μπιμπελό.
Προκύπτει ότι ο Στεφανάκης δεν είχε αναπτύξει συναισθηματικό έρωτα για τη Φαίη. Κολακεύονταν ότι είχε γίνει αντικείμενο διένεξης από τις δυο όμορφες αδελφές, είχε αγάπη μόνο προς τον εαυτό του.
Για τη Μαριαλένα η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή της σύμφωνα με το κατηγορητήριο όπως και για τον Σαρέλ. Ειδικά για τη Μαριαλένα η εισαγγελέας είπε ότι ο Στεφανάκης ήταν τρόπαιο για εκείνη στον ανταγωνισμό που είχε με την αδελφή της. Δεν αρκεί η συγνώμη της. Πρέπει να υπάρξουν πράξεις μεταμέλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου