ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

φυτεία με 385 δενδρύλλια κάνναβης


Επί τω έργω συνελήφθησαν οι χασισοκαλλιεργητές που είχαν φυτέψει μια μεγάλων διαστάσεων φυτεία με 385 δενδρύλλια κάνναβης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε αγροτική περιοχή της Παστίδας στη Ρόδο, τη στιγμή που πότιζαν τα χασισόδεντρα!
Ανάμεσα στα δενδρύλλια τα οποία είχαν ύψος από 30 εκατοστά έως 3 μέτρα και ποτίζονταν με αυτόματο σύστημα συνεχούς παροχής νερού, οι δυο Έλληνες ηλικίας 35 και 25 χρόνων με τη βοήθεια ενός 28χρονου Πακιστανού συνεργού τους είχαν στήσει ακόμη και σκηνή για να κοιμούνται τα βράδια στη φυτεία και να την φρουρούν!
Στην κατοχή τους βρέθηκαν εργαλεία απαραίτητα για την καλλιέργεια, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 263,4 γραμμαρίων, 14,5 δισκία ναρκωτικών φαρμάκων, έξι μαχαίρια, ένα αεροβόλο πιστόλι με μεταλλικά σφαιρίδια, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, σπόροι κάνναβης και οπιούχων και ένας τρίφτης. Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών κατέσχεσαν ακόμη 250 ευρώ, τρία κινητά, ένα Ι.Χ. φορτηγό και μία μοτοσικλέτα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ενώ για τον Πακιστανό ξεκίνησε η διαδικασία διοικητικής απέλασης μια και βρίσκεται παράνομα στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου