ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Μουντιάλ 2014: Βροχή τα γκολ από την Γαλλία στο ματς με την Ελβετία


gallia

Φανταστικό παιχνίδι διεξήχθη στο “Αρένα Φόντε Νόβα”, ανάμεσα σε Ελβετία και Γαλλία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας… Οι “μπλε” ήταν απολαυστικοί για 80 λεπτά, παίζοντας απλό και άκρως αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, δημιουργώντας ευκαιρίες και σκοράροντας κατά βούληση.
Το 0-3 του ημιχρόνου ήταν ενδεικτικό της ανωτερότητας των Γάλλων, που συνέχισαν με τον ίδιο τρόπο στην επανάληψη όταν και προηγήθηκαν με πέντε γκολ διαφορά στο 73′.
Οι Ελβετοί ανταπέδωσαν δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο περιορίζοντας την έκταση του σκορ, που θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο αν ο Μπενάλιο δεν έσωζε σε πολλές περιπτώσεις την εστία του από βέβαιη παραβίαση.
Ουσιαστικά (αλλά όχι… μαθηματικά) οι Γάλλοι καπάρωσαν την 1η θέση του 4ου ομίλου, ενώ οι Ελβετοί θα πρέπει να παλέψουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική για την πρόκριση τους.
Αυτή ήταν η τρίτη φορά που οι Γάλλοι σκόραραν 5+ τέρματα σε Παγκόσμιο Κύπελλο μετά το 7-2 επί της Παραγουάης και το 6-3 επί της Δ. Γερμανίας το 1958.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου