ΜΠΑΡΑ

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Κωστούρος: Μεγάλη επιτυχία η έκθεση Mediterranean Yacht Show

kopsimo kordelas
Ολοκληρώθηκε σήμερα η 1η έκθεση Mediterranean Yacht Show που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο. Σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», του δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου, Δημήτρη Κωστούρου μιλάει για μεγάλη επιτυχία η οποία «αναγνωρίστηκε από κάθε πλευρά οδηγώντας μάλιστα τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού να ανακοινώσει, δια στόματος του προέδρου του κ. Μιχάλη Σκουλικίδη και σε συμφωνία με τον Δήμο μας, ότι και η 2η έκθεση του 2015 θα φιλοξενηθεί στον τόπο μας»
Η ανακοίνωση:
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η έκθεση Mediterranean Yacht Show που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο. Για τέσσερις ημέρες, ο τόπος μας βρέθηκε στο επίκεντρο του κόσμου του θαλάσσιου τουρισμού έχοντας τη χαρά να φιλοξενεί την παγκόσμια ελίτ του χώρου των τουριστικών σκαφών.
Η απόλυτη επιτυχία της διοργάνωσης αναγνωρίστηκε από κάθε πλευρά οδηγώντας μάλιστα τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού να ανακοινώσει, δια στόματος του προέδρου του κ. Μιχάλη Σκουλικίδη και σε συμφωνία με τον Δήμο μας, ότι και η 2η έκθεση του 2015 θα φιλοξενηθεί στον τόπο μας!

Το Ναύπλιο προχωράει μπροστά, στην επόμενη μέρα της ανάπτυξης και της κοινωνικής ευημερίας. Σε αυτήν την πορεία, είναι μεγάλη μας τιμή να έχουμε συνοδοιπόρους και πολύτιμους συμμάχους τους επαγγελματίες του Τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου