ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

                                       
                     Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης


---.          ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ
Ματς που πρέπει να κερδίσει ο Ηρακλής, μπορούμε να θυμηθούμε άπειρα τέτοια φέτος που δεν τα κατάφερε.
---.          ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
Νο Bet.
100.        ΜΟΛΝΤΕ – ΒΙΚΙΝΓΚ
Στο όριο παίζει η Βίκινγκ τις τελευταίες αγωνιστικές καθώς γυροφέρνει την ήττα (0-3-0) όμως δεν παύει να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στη Νορβηγία μετά από 9 αγώνες (4-5-0). Περισσότερο σεβασμό αξίζει από ότι την προσφέρουν οι εταιρίες για να περάσει αλώβητη από την έδρα της πρωτοπόρου Μόλντε με την πρόσφατη παράδοση να είναι καθαρά με το μέρος της καθώς δεν χάνει στα 12 τελευταία ανεξαρτήτως έδρας (7-5-0). Η αξία με το Χ2 στο 2,37 της Bet365 που δίνει και το πιο ασφαλές ασιατικό διπλό +1 στο 1,725. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
101.        ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΣΤΑΡΤ
Στη μέση της βαθμολογίας οι δύο ομάδες, με την Μπόντο να προέρχεται από δύο σερί επιτυχίες και να μοιάζει σε καλύτερη κατάσταση από την Σταρτ που δεν έχει γνωρίσει την χαρά της νίκης εδώ και πέντε αγωνιστικές. Καλύτερα να αποφύγουμε πάντως το σημείο και να πάμε με τα γκολ καθώς αμφότερες σκοράρουν αλλά και δέχονται εύκολα. 7/9 GG & οver έχει η Μπόντο, 5/9 η Σταρτ με την Bet365 να προσφέρει στο 1,95 το ενδεχόμενο να προσθέσουν ακόμα ένα στη συλλογή τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

102.        ΟΝΤ- ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ
Mέτριο το ξεκίνημα των δύο ομάδων και απ' ότι φαίνεται θα παλέψουν για την παραμονή τους μέχρι τέλους. Η Σόγκνταλ έχει την παράδοση μαζί της ενώ έχει σκοράρει σε όλα τα εντός, η Μπραν όμως φαίνεται να βολεύεται πιο πολύ στα εκτός και μόνο σε ένα δεν βρήκε δίχτυα. Πάμε με τα γκολ, με το GG & over να πληρώνει 1,95 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
103.        ΣΑΝΤΝΕΣ – ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ
Ντέρμπι ουραγών στην Τιπελίγκεν, 1-2-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Σάντνες, 1-0-3 το εκτός της Χάουγκεσουντ. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν χάσει ποτέ από τη Σάντνες ανεξαρτήτως έδρας (5-3-0), φέτος όμως απογοητεύουν. Πάσο.
---.          ΦΩΣΤΗΡΑΣ – ΚΑΣΣΙΟΠΗ
1,40 το διπλό, εντάξει ευκαιρία δεν αποτελεί αλλά και κόντρα δεν υπάρχει.
---.          ΧΑΝΙΑ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
Ό,τι δείξει το live.
104.        ΣΟΓΚΝΤΑΛ – ΜΠΡΑΝ
Τρεις σερί άσους δείχνει η πρόσφατη προϊστορία, 2-2-5 το ρεκόρ των δύο ομάδων, το σετ θα έπρεπε να είναι περισσότερο μοιρασμένο.
105.        ΜΠΑΕΡΟΥΜ – ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ
Δεν άντεξε την πίεση στο Τρόμσο η Μπάερουμ (3-0-1 εντός), σκόραρε όμως δύο φορές για το τελικό 5-2, το εύκολο γκολ της δίνει έξτρα πόντους κόντρα στην προτελευταία Ουλενσάκερ (0-1-3 εκτός), η οποία όμως έρχεται από την πρώτη νίκη της τη φετινή σεζόν. Θα κρατήσουμε το οver 1,5 των γηπεδούχων.
106.        ΜΠΡΙΝΕ – ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ
Ποτέ φαβορί ο άσος, η Μπρίνε (2-2-4 εντός) έχασε την προηγούμενη αγωνιστική από την τότε ουραγό Ουλενσάκερ. Ούτε με τα γκολ βγαίνει άκρη, προχωράμε.
107.        ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ – ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ
Ήδη στην καρδιά μας η νεοφώτιστη Νεστ Σότρα (5-0-3 ρεκόρ), παίζει παντού ανοιχτά και μόλις την προηγούμενη αγωνιστική δεν βρήκε δίχτυα πρώτη φορά (2-0 κόντρα στη Φρέντρικσταντ). Δυνατή ως τώρα η Σάντερφιορντ (6-1-1 ρεκόρ), αλλά το μηδέν πίσω δύσκολα θα το κρατήσει, έρχεται άλλωστε από τρεις σερί GG και over 3,5 εκτός. Over 3.
108.        ΡΑΝΧΑΪΜ – ΧΟΝΤ
3-1-0 αήττητο τρέχει η Ρανχάιμ, 3-4-1 το ρεκόρ όμως της Χοντ, μας αποτρέπει από τον –χαμηλό γι αυτά τα δεδομένα- άσο.
109.        ΤΡΟΜΣΝΤΑΛΕΝ – ΑΛΤΑ
Ικανή για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο η Άλτα, σε 8 ματς έχει κερδίσει δύο με 3 γκολ διαφορά και έχει χάσει άλλα τόσα με το ίδιο εύρος. 3-1-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Τρομσντάλεν, over και μετά άσος.
110.        ΧΟΝΕΦΟΣ - ΧΑΜ ΚΑΜ
Απογοήτευση ως τώρα και οι δύο, η Χαμ Καμ άλλαξε τεχνικό, γεγονός που αλλάζει τις ισορροπίες.
111.        ΧΑΚΕΝ – ΚΑΛΜΑΡ
Πιο εντυπωσιακή στο μάτι η Χάκεν, σαφέστατα πιο ουσιώδης σαν ομάδα η Κάλμαρ, που έχει τέσσερις αγωνιστικές να δει την εστία της να παραβιάζεται. Οι φιλοξενούμενοι έχουν απαντήσεις στον επιθετικό πλουραλισμό των γηπεδούχων και σίγουρα αυτή τη στιγμή η διαφορά των δύο ομάδων δεν είναι αυτή που αντικατοπτρίζεται στις αποδόσεις. Στο 2,075 (Bet365) βρίσκουμε το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
112.        ΣΤΑΜΠΑΕΚ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η νεοφώτιστη Στάμπαεκ (5-0-4 ρεκόρ), την προηγούμενη αγωνιστική άλωσε το “Λέρκενταλ” επικρατώντας με 1-3 της Ρόζενμποργκ. Η πρωταθλήτρια Στρόμσγκοντσετ έχει 5/5 νίκες εντός αλλά μόλις 1-2-1 εκτός, αν και έχει δώσει δύσκολα ματς στα ταξίδια της (Μόλντε, Βίκινγκ, Βαλερένγκα, τη μέτρια Σόγκνταλ την κέρδισε με 1-3). Όπως και να το δει κανείς ο άσος είναι πολύ χαμηλός, τα γκολ μοιάζουν καλύτερη επιλογή.

113.        ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ – ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ
Σταθερότερη σαφώς η Μιόνταλεν (6-1-1 ρεκόρ), όμως η απόδοση του άσου είναι για γέλια, ειδικά όταν απέναντι της έχει μια ομάδα με το ειδικό βάρος της Φρέντρικσταντ.
---.          ΑΘΛΟΟΥΝ – ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ
Άλλαξε προπονητή απλά πλέον δεν ξεφτιλίζεται η Άθλοουν (0-1-11), πλέον απλά χάνει με αξιοπρεπή σκορ χωρίς η ίδια να σκοράρει. Ομάδα του μισό-μηδέν η Σλίγκο Ρόβερς, 0-1/0-2 με κάλυψη στο 0-3 η επιλογές μας.
114.        ΛΙΜΕΡΙΚ – ΚΟΡΚ
Τοπικό ντέρμπι, σαφώς καλύτερη ομάδα φέτος η Κορκ (4η με 7-3-2 ρεκόρ, 3-0-2 εκτός), προτελευταία η Λίμερικ με 1-1-3 ρεκόρ εντός, προς τα δεξιά κοιτάμε αναγκαστικά.
115.        ΝΤΑΝΤΑΛΚ – ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ
Ντέρμπι μίσους, με τυχερό τρόπο η Ντροχέντα επικράτησε της Μποέμιανς με 1-0 σταματώντας αρνητικό σερί πέντε ηττών, η Ντάνταλκ έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για το τρίποντο.
116.        ΑΒΑΪ – ΠΑΡΑΝΑ
Πολύ ισορροπημένο, με την έννοια ότι και οι δύο ομάδες ακόμα ψάχνονται και δεν έχουν δείξει σταθερότητα. Πάμε παρακάτω.
117.        ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΤΖΟΪΝΒΙΛ
Ντέρμπι πρωτοπόρων, 4-1-0 το ρεκόρ και των  δύο ομάδων, δεν θα μπλέξουμε.
118.        ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ - Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ
Με κάθε πιθανό τρόπο έχει φέρει ισοπαλία η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (0-4-1 ρεκόρ), 3-1-1 μετράει η Α Μπε Σε Νατάλ, θα σεβαστούμε όμως την έδρα –που στη Βραζιλία συχνά είναι ιερή- και δεν θα πάμε στην κόντρα.
119         ΟΕΣΤΕ - ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ
5/5 Χ μετράει η Σάντα Κρουζ (τέσσερα 1-1, ένα 0-0), δεν είναι και κανένα παραγωγικό μεγαθήριο η Οέστε (1-2-2 ρεκόρ), οι φιλοξενούμενοι μπορούν να κλέψουν ακόμα ένα βαθμό.
120.        ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ - ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ
1-4-0 το ρεκόρ της Πόντε Πρέτα, 0-1-4 μετράει η νεοφώτιστη Βίλα Νόβα, που ακόμα ψάχνει το πρώτο γκολ της στη Σέριε Β. Λείπουν 7/8 γκολ των γηπεδούχων, πάμε για μισό-μηδέν. 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1) οι επιλογή μας, ξενίζει το under 2,5 στο 2,00.
121.        ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑΤΑΛ – ΣΕΑΡΑ
Ομάδες που προσπαθούν αν παίξουν ποδόσφαιρο, 4/5 over και GG μετράει η Αμέρικα Νατάλ, 3/5 η Σεαρά, με τα γκολ θα πάμε.
122.        ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ - ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ
Σε ουδέτερο το ματς, από τις δύο πρώτες της νίκες στο πρωτάθλημα, και καθαρές μάλιστα (3-0 την Ατλ. Γκοϊανιένσε, 2-0 την Οέστε) έρχεται η Βάσκο ντα Γκάμα, για ένα τόσο χαμηλό άσο όμως δεν αξίζει να χαλάμε περισσότερη ηλεκτρονική μελάνη.
123.        ΙΚΑΣΑ – ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ
Νο Bet.
124.        ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ – ΜΠΟΑ
Συμπαθέστατη η νεοφώτιστη Λουβερντένσε, κέρδισε και τα δύο ματς που έδωσε ως τώρα στην έδρα της, έφερε ισοπαλίες στα τρία εκτός, φιλοδοξεί να γίνει η φετινή Σαπεκοένσε. Μια μετριότητα και μισή η Μπόα, με τον άσο είμαστε.
125.        ΝΑΟΥΤΙΚΟ - ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ       
Με νέο τεχνικό η Ναούτικο, παραδοσιακά δυνατή στην έδρα της (κέρδισε το μόνο παιχνίδι που έδωσε ως τώρα εκεί), 0-2-3 το ρεκόρ της Πορτουγκέσα. Άσος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου