ΜΠΑΡΑ

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Με αυτούς θα αλλάξει την Μπαρτσελόνα ο Ενρίκε!

ΠΗΓΗ: Sport.es

Πολλές αποχωρήσεις και πολλές μεταγραφές αναμένεται να δούμε αυτό το καλοκαίρι στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την «Sport», η οποία αποκαλύπτει ποιοι θα είναι πιθανότατα οι παίκτες που θα έρθουν στον σύλλογο μέσα στους επόμενους μήνες.
Με τον Λουίς Ενρίκε να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας, οι πρώτοι που ήρθαν ήταν ο Ραφίνια και ο Ντεουλοφέο, που επέστρεψαν στην Μπαρτσελόνα από τους δανεισμούς τους αλλά ανακοινώθηκε και η μεταγραφή του Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν.
Ο νεαρός Γερμανός τερματοφύλακας, αναμένεται να πλαισιωθεί από κάποιον πιο έμπειρο και αυτός πιθανότατα θα είναι ο Γουίλι Καμπαγιέρο της Μάλαγα. Στην άμυνα ο Νταβίντ Λουίζ είναι πρώτος στόχος, μαζί με τον Μαρκίνιος της Παρί, τον Ελακίμ Μανγκαλά της Πόρτο και τον Λαπόρτε της Μπιλμπάο.
Με την επικείμενη αποχώρηση του Ντάνι Άλβες, ο Χουάν Κουαδράδο είναι ο νούμερο ένα υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει.
Στην μεσαία γραμμή, μεγάλη επιθυμία του συλλόγου είναι ο Πολ Πογκμπά, αλλά μια τέτοια μεταγραφή δεν θεωρείται πολύ πιθανή και έτσι στρέφουν την προσοχή τους στον Αρτούρο Βιδάλ.

Ακόμα αναμένεται να γίνει και μια μεταγραφή επιθετικού και στην παρούσα φάση ιδανική επιλογή για την Μπαρτσελόνα θεωρείται ο Φερνάντο Γιορέντε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου