ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

                     


                                       Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας


               
276.        ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ – ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ
3-1-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Βαλερένγκα, 2-1-1 το εκτός της Λίλεστρομ που μετά από τρεις σερί νίκες ηττήθηκε με 1-2 από τη Μόλντε, τοπικό ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα, στο 2,00+ ο άσος είναι ανεπαρκής.  
277.        ΜΠΑΡΙ – ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ
Αμφότερες σε καλή κατάσταση, αμφότερες θέλουν τους βαθμούς, η Μπάρι (10-5-4 εντός, 7 νίκες στα 8 τελευταία) για να εδραιωθεί στα πλέι-οφ, η Τσιταντέλα (5-6-8 εκτός, 5-1-0 πριν το πρόσφατο 0-2 από την πρωταθλήτρια Παλέρμο) για πα πάρει απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη των πλέι-άουτ. Γεμάτο κόσμο για ακόμα μια φορά το “Σαν Νικόλα”, ο άσος έχει πέσει στα Τάρταρα (1,65).
278.        ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08 – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ
Δύσκολη έξοδος για τη Ρόζενμποργκ (2-2-0 εκτός), η Σάρπσμποργκ παρουσιάζεται φέτος πανίσχυρη στην έδρα της (3-1-0, 0-1-4 εκτός). Αμφότερες έρχονται από βαριές ήττες της Παρασκευή (4-1 από Στρόμσγκοντσετ, 1-3 από Στάμπαεκ αντίστοιχα), σωστά μοιρασμένο στη μέση το σετ.
279.        ΕΡΕΜΠΡΟ – ΓΚΕΦΛΕ
Τρία ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Έρεμπρο (3-4-2 ρεκόρ), μια μόλις νίκη (1-4-4) μετράει ως τώρα η Γκέφλε αλλά εκτός έδρας το ρεκόρ της είναι 0-3-1, χάνοντας μόνο στην καυτή έδρα της πρωταθλήτριας Μάλμε με 1-0. Ο άσος κοντράρεται.
280.        ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ – ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ
Χάλμσταντ και Μπρομαποϊκάρνα είναι δύο από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας και αυτός είναι ένας από τους λόγους που συγκατοικούν στην ουρά της βαθμολογίας. Μόλις μία νίκη αμφότερες σε εννιά και δέκα ματς, αντίστοιχα, αναγκαστικά κοιτάμε τα γκολ, με το over να είναι αξιοπρεπέστατο στο 1,75 (Bet365), καθώς οι γηπεδούχοι έχουν 8/9 μέχρι τώρα και οι φιλοξενούμενοι 6/10 συνολικά, αλλά και 5/7 τελευταία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
281.        ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ – ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ
Επέστρεψε στις νίκες η Λιουνγκσκίλε (3-2-2) με το εμφατικό 0-4 επί της Ασιρίσκα, 2-0-1 το εκτός έδρας ρεκόρ της Άνγκελχολμς (0-2-2 εντός) που μέχρι στιγμής μετράει 7/7 GG και 6/7 over 2,5. Στο 2,75 το line του over, το κρατάμε.
282.        ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ –ΕΣΤΕΡ
Συνεχίζει να εκπλήσσει η Βάρμπεργκς, με το 1-2 στη Γιόνσεπινγκ το ρεκόρ της έγινε 4-2-1, η Έστερ (3-1-3) από την άλλη δεν εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής και σε αποδόσεις φαβορί είμαστε υποχρεωμένοι να την κοντράρουμε.
283.        ΣΤΡΟΜΕΝ – ΤΡΟΜΣΟ
2-2-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Στρόμεν, η Τρόμσο (2-1-1 εκτός) μετά την πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα επέστεψε στα τρίποντα με εμφατικό 5-2 επί της Μπάερουμ. Τεστ χαρακτήρα για τους φιλόδοξους φιλοξενούμενους, δεν είναι πάντως το διπλό για τόσο χαμηλά.
284.        ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ
Ουσιαστικά με το 1-3 του πρώτου αγώνα η Μπίλεφελντ έχει καθαρίσει την υπόθεση παραμονή στην Τσβάιτε Λίγκα, η Ντάρμσταντ άλλωστε όλη τη χρονιά έδειξε να είναι καθαρά ομάδα έδρας.
285.        ΛΑΤΙΝΑ - ΣΙΕΝΑ
Η Λατίνα είναι ομάδα του μισού-μηδέν και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και κόντρα στη Σιένα, ώστε να ανέβει ξανά στο -1 από την απευθείας άνοδο και να κυνηγήσει τις ελπίδες της για την πρώτη δυάδα. Οι φιλοξενούμενοι μαθηματικά έχουν ελπίδες για τα μπαράζ αλλά λόγω των συνεχόμενων αφαιρέσεων βαθμών, δύσκολα θα τα καταφέρουν. Λόγω κινήτρου κοιτάμε προς τα αριστερά, με τον -0,25 ασιατικό άσο να πληρώνει 2,05 στην Bet365. Πολύ λογικό και το under στο 1,55, για δύο ομάδες που έχουν φέρει 28/39 και 24/39, αντίστοιχα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
286.        ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ
Αναμέτρηση που θα κρίνει την έξοδο στο επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες, σε καμία περίπτωση όμως δεν πρόκειται για “τελικό”, αφού οι δύο ομάδες θα έχουν και άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια της χρονιάς για να πάρουν ένα εισιτήριο (κύπελλο, Ινισιάλ κοκ). Η Σαν Λορέντζο (5-2-1 εντός) με 1Χ βγαίνει πρώτη στη συνολική βαθμολογία των δύο πρωταθλημάτων και το εισιτήριο είναι δικό της, η Βελέζ (2-1-5 εκτός) θέλει μόνο διπλό. Δεν θα μπλέξουμε.
 
 
755.        ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Με συνοπτικές διαδικασίες θα τελειώσει και αυτή η σειρά, ο Πανιώνιος σίγουρα θέλει να κλείσει με μια αξιοπρεπή εμφάνιση στην έδρα του αλλά οι ερυθρόλευκοι έχουν την φρεσκάδα να καθαρίσουν ξανά το ματς. Όταν μέσα σε 4 μέρες έχουν κερδίσει με 26 και 35 πόντους διαφοράς δεν μπορούμε να μην ποντάρουμε στο -11,5 στο 1,88 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
757.        ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ακόμη ένα δύσκολο έργο περιμένει τον Παναθηναϊκό στην Πυλαία, ο ΠΑΟΚ ακόμη και αν ηττηθεί για τρίτη φορά θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του και η αξία στην αναμέτρηση είναι στο +9,5 των γηπεδούχων. Πάντα στα υπόψιν και η ανατροπή 1/2 στο 5,25 με τους ασπρόμαυρους να προηγούνται στα ημίχρονα και των δύο προηγούμενων αναμετρήσεων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
763.        ΣΑΝ ΑΝΤ. ΣΠΕΡΣ - ΟΚΛ. ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ
Η απουσία Ibaka μπορεί να επηρεάσει μακροπρόθεσμα την σειρά όμως αν δούμε κάθε ματς ξεχωριστά δύσκολα θα παίξει μεγάλο ρόλο καθώς οι Thunder στηρίζονται στο άναρχο και ατομικό μπάσκετ των Durant, Westbrook. Έχοντας το 4/4 στην κανονική περίοδο, τον Parker όχι στο 100% των δυνατοτήτων του και τον χαρακτήρα του outsider φαντάζει ως καλή στιγμή να τους επιλέξουμε στο ελκυστικό +5,5 περιμένοντας ένα ακόμη μας που θα κριθεί στο buzzer. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου