ΜΠΑΡΑ

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Και τώρα στα χέρια (και) της Μπαρτσελόνα!

Η νέα γκέλα της Ρεάλ Μαδρίτης δίνει την ανέλπιστη ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα με 2/2 στα επόμενα παιχνίδια να πάρει τον τίτλο! Στο χέρι φυσικά και της Ατλέτικο παραμένει το πρωτάθλημα. Δείτε αναλυτικά βαθμολογία και πρόγραμμα.


Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται φέτος στην Ισπανία. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Η Μπαρτσελόνα το Σάββατο ήταν εκτός τίτλου μετά το σοκ από τη Χετάφε με τον Τσάβι να δηλώνει: "Είμαστε γαμ...νοi". Και μετά από 4 ημέρες κρατά την τύχη για το πρωτάθλημα στα χέρια της!
Η νέα απώλεια της Ρεάλ (1-1 στην έδρα της Βαγιαδολίδ), σε συνδυασμό και με την ήττα της Ατλέτικο την Κυριακή από την Λεβάντε, της δίνει πλέον την ευκαιρία με 2/2 στα τελευταία της παιχνίδια να κατακτήσει ένα ανέλπιστο πρωτάθλημα.
Ο τίτλος φυσικά παραμένει και στα χέρια της Ατλέτικο που θέλει μαθηματικά 4 βαθμούς. Ενώ μπορεί να το πάρει σίγουρα και με δύο ισοπαλίες γιατί στους 90 υπερτερεί της Ρεάλ σε ισοβαθμία (σε αυτή την περίπτωση η Μπάρσα φτάνει μέχρι 89). Αλλά μπορεί να το χάσει με 3 βαθμούς, εάν η ήττα έρθει στη Βαρκελώνη!
Δηλαδή, η Ατλέτικο ΣΙΓΟΥΡΑ το παίρνει με 2 ή 4 βαθμούς, αλλά μπορεί να το χάσει με 3. Τρελά πράγματα!
Για να το κάνουμε πιο απλό, εάν Μπαρτσελόνα και Ατλέτι νικήσουν την επόμενη αγωνιστική, θα πάμε σε "τελικό" μεταξύ τους στο Καμπ Νόου. Όπου:
α) με νίκη παίρνει το πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα
β) με ισοπαλία ή "διπλό" παίρνει το πρωτάθλημα η Ατλέτικο
Όσο για τη Ρεάλ; Μπορεί να φτάσει μέχρι τους 90, συνεπώς θέλει η Ατλέτικο να πάρει το πολύ ένα βαθμό και ταυτόχρονα η Μπάρσα να μην κάνει το 2/2. Ενώ σε ακραίο σενάριο τριπλής ισοβαθμίας στου 88, χαμογελάνε οι Καταλανοί. Απίθανα πράγματα. Η' μήπως όχι;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου