ΜΠΑΡΑ

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Τινάζει την μπάνκα ο Ολυμπιακός: "σκάει" 7 εκατομμύρια...



Τινάζει την μπάνκα ο Ολυμπιακός: "σκάει" 7 εκατομμύρια στον...
Ποιος παίκτης έχει... τρελάνει τους "ερυθρόλευκους" και ετοιμάζονται να βάλουν (πολύ) βαθιά το χέρι στην τσέπη; "Του χρόνου θα κοστίζει 20 μύρια", τους είπε κορυφαίος μάνατζερ!
Για την πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει φέτος το καλοκαίρι δύο πολύ δαπανηρές μεταγραφές, έχουμε γράψει ήδη. Και πού το αποκάλυψε και πότε. Τώρα ο σκύλος έρχεται να δώσει νέο ρεπορτάζ, για έναν ποδοσφαιριστή που αρέσει πολύ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και ετοιμάζονται να κάνουν για χάρη του την υπέρβαση!
Γιατί όταν μία ελληνική ομάδα ετοιμάζεται να δώσει 7 εκ. ευρώ σε έναν σύλλογο, για να αποκτήσει τα δικαιώματα ενός παίκτη (χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το συμβόλαιό του, η εφοριά κ.λπ.), μιλάμε δίχως άλλο για μεγάλη κίνηση! Το θέμα αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη "Sportdog Penalty" του σκύλου, στο twitter, που αναφέρει ότι ακόμα κι αν η Χερενφέιν απέρριψε την πρώτη προσφορά του Ολυμπιακού για τον Φινμπόγκασον, οι "ερυθρόλευκοι" θα επιστρέψουν άμεσα με νέα βελτιωμένη!
Μάλιστα στο Λιμάνι για χάρη του Ισλανδού κανονιέρη είναι διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβαση, φτάνοντας στο τέλος ακόμη και στα 7 εκ. ευρώ που ζητάει η ομάδα του! Μέχρι και ο μάνατζερ Ραϊόλα, που δεν τον έχει πελάτη (κι ενώ έχει προτείνει ως εναλλακτική λύση τον Τοϊβόνεν!), μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον "Φίνμπο"!
"Αν παίξει στο Τσαμπιονς Λιγκ μπορεί να τον πουλήσετε και πάνω απο 20 εκ. ευρώ", έχει πει ο Ιταλός μεγαλοατζέντης στον Μαρινάκη για τον Φινμπόγκασον! Και το αναφέρουμε αυτό, γιατί ο Ραϊόλα (μάνατζερ των Ιμπραΐμοβιτς, Μπαλοτέλι, Πογκμπά, Βαις κ.λπ.) συμπεριλαμβάνεται στους ανθρώπους από το διεθνές ποδόσφαιρο που ο πρόεδρος του Ολυμπιακού εμπιστεύεται και συμβουλεύεται όταν χρειαστεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου