ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Υπέκυψε ο άνδρας που έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας – Το σώμα του έπεσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο (εικόνες)



528-374x234

Υπέκυψε τελικά στα πολλαπλά και σοβαρά τραύματά του, ο άνδρας που έπεσε αργά το μεσημέρι στο κενό από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο του Ηρακλείου.
Όπως διαβάζουμε στο irakliolive, πρόκειται για έναν άνδρα, περίπου 50 χρόνων, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για εργατικό ατύχημα, καθώς για το περιστατικό φαίνεται πως έχει ενημερωθεί και η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου.
p2
Ο άτυχος άνδρας, εργαζόμενος σε εταιρεία επισκευής και συντήρησης ανελκυστήρων, φαίνεται πως τη συγκεκριμένη στιγμή, περί τις 15:00 το μεσημέρι, εργαζόταν στον 5ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Γιαμαλάκη στο κέντρο της πόλης, και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο κενό.


Μάλιστα, πέφτοντας, το σώμα του βρέθηκε πάνω στον ουρανό σταθμευμένου αυτοκινήτου στην είσοδο της πολυκατοικίας.
p3

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και τον μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, ο οργανισμός του άτυχου άνδρα, δεν άντεξε τα πολλαπλά τραύματα που είχε υποστεί με αποτέλεσμα να υποκύψει.
p4

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου