ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Φρίκη: 33χρονος σκότωσε και έφαγε 40χρονο Γερμανό ενώ στη συνέχεια βίασε τη γυναίκα του (Φωτογραφίες)



Φρίκη: 33χρονος σκότωσε και έφαγε 40χρονο Γερμανό ενώ στη συνέχεια βίασε τη γυναίκα του (Φωτογραφίες)
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αναβλύζουν από την υπόθεση του 33χρονου Arihano Haiti που σκότωσε έναν 40χρονο Γερμανό τουρίστα, τον έφαγε και μετά ασέλγησε πάνω στη γυναίκα του.

Εικοσι-οκτώ χρόνια φυλάκιση επέβαλε η Δικαιοσύνη στον 33χρονο άνδρα ο οποίος καταδικάστηκε για τις φρικιαστικές πράξεις του στο νησί Nuku Hiva, στη γαλλική πολυνησία. Ειδικότερα, ο δράστης εργαζόταν ως ξεναγός στο νησί το οποίο είχαν την ατυχία να επισκεφθούν ο Γερμανός Stefan Ramin και η κοπέλα του.


Ο Haiti ανέφερε στο δικαστήριο πως ο 40χρονος Γερμανός τον κακοποίησε σεξουαλικά και αυτό τον έκανε έξω φρενών. Κυνήγησε τον Stefan, τον σκότωσε, έφαγε κάποια κομμάτια του σώματός του και τα υπόλοιπα τα παρέδωσε στη φωτιά. Στη συνέχεια επέστρεψε στο χώρο όπου βρισκόταν η κοπέλα του άτυχου Γερμανού και την βίασε.

Η Αστυνομία της Γερμανίας σε συνεργασία με το δικαστήριο της γαλλικής πολυνησίας ερευνούν το ενδεχόμενο να ευσταθούν οι ισχυρισμοί του 33χρονου και όντως να δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον Ramin. Ωστόσο, οι μέχρι στιγμής έρευνες δεν αποδεικνύουν ότι ο 40χρονος είχε ομοφυλοφιλικές τάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου