ΜΠΑΡΑ

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Τους συνέλαβαν γιατί έκλεψαν κατσίκια, μέλισσες και… νερό!




Τρία άτομα συνελήφθησαν σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας για κάποιες, μάλλον περίεργες, περιπτώσεις κλοπών.

Αναλυτικά, συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας 54χρονος, για ζωοκλοπή.
Ειδικότερα, στον Επτάλοφο Κιλκίς, ο προαναφερόμενος μεσημβρινές ώρες χθες αφαίρεσε από την κτηνοτροφική μονάδα 42χρονου 5 ερίφια αξίας 500 ευρώ, τα οποία μετέφερε με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο σε αποθήκη που διατηρεί.
Το μεσημέρι, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, ένας 53χρονος, πάλι για ζωοκλοπή.
Ειδικότερα, ο 53χρονος βραδινές ώρες της Δευτέρας αφαίρεσε 13 κυψέλες μελισσών ιδιοκτησίας τεσσάρων ατόμων στην Καλή Πέλλας, οι οποίες είχαν παρασυρθεί από νερά ποταμού. Ο προαναφερόμενος, αφού ανέσυρε τις κυψέλες από τον ποταμό τις μετέφερε σε αγροτική περιοχή όπου είχε εγκατεστημένες και τις δικές του κυψέλες.
Τέλος, συνελήφθη χθες το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αξιούπολης, ένας 55χρονος, για κλοπή ύδατος. Ειδικότερα, στην Πηγή Κιλκίς, μετά από καταγγελία αρμόδιου υπαλλήλου της Δ.Ε.Υ.Α. Παιονίας, διαπιστώθηκε ότι ο προαναφερόμενος είχε συνδέσει αυθαίρετα το σπίτι του στο δίκτυο ύδρευσης και αφαίρεσε αδιευκρίνιστη ποσότητα ύδατος από τον Ιούνιο του έτους 2013 έως σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου