ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Της γκρέμισε το όνειρο

Μαύρα σύννεφα απλώθηκαν πάνω από Άνφιλντ καθώς η Τσέλσι «άλωσε» το άντρο της Λίβερπουλ (2-0) με το μοναδικό σύστημα του Πορτογάλου τεχνικού!


Το μέχρι πρότινος όνειρο που έδειχνε να παίρνει σάρκα κι οστά, η κατάκτηση του πρωταθλήματος ύστερα από 24 χρόνια για την Λίβερπουλ, το τσαλάκωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Το γνωστό κατενάτσιο του Πορτογάλου τεχνικού τον έβγαλε ασπροπρόσωπο για μια ακόμη φορά, καθώς η Τσέλσι «άλωσε» επικρατώντας με 2-0 της Λίβερπουλ και έκανε τις δυο αγωνιστικές που απομένουν στην Premier League να μοιάζει πραγματικό θρίλερ για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το φετινό τίτλο.

Οι Λονδρέζοι μείωσαν στους 2  βαθμούς από τους «κόκκινους»  και έβαλαν ξανά στο κόλπο της διεκδίκησης του τίτλου και την Μάντσεστερ Σίτι . Οι  «πολίτες» είναι τώρα στο -6, και έχουν να δώσουν  τέσσερις αγώνες , που αν καταφέρουν να τα κερδίσουν θα μπορούν να στεφθούν  εκείνοι πρωταθλητές.  
 
Η Τσέλσι που παρατάχτηκε με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της (ο Μουρίνιο προφύλαξε παίκτες εν όψει επαναληπτικού με την Ατλέτικο), προηγήθηκε στο 45’ με τον Ντεμπά Μπα όταν εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του Τζέραρντ και πλασάροντας ψύχραιμα τον Μινιολέ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 90’ ο Γουίλιαν ολοκλήρωσε τον θρίαμβο για τους Λονδρέζους. 
 
 
Λίβερπουλ: Μινιολέ, Τζόνσον, Φλάναγκαν (81' Άσπας), Σκρτελ, Σακό, Τζέραρντ, Άλεν, Λούκας (58' Στάριτζ), Κουτίνιο, Στέρλινγκ, Σουάρες
 
Τσέλσι: Σβάρτσερ, Αθπιλικουέτα, Κάλας, Ιβάνοβιτς, Κόουλ, Μάτιτς, Μίκελ, Σάλαχ (61' Γουίλιαν), Λάμπαρντ, Σίρλε (77' Κέιχιλ), Μπα (84' Τόρες)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου