ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ως «Μπουμπουλίνα» και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος ως νέος «Κολοκοτρώνης» στον Λευκό Οίκο (Λεφτά υπάρχουν)




Με δύο υπουργούς αντιπροσωπεύεται η Ελλάδα στην εκδήλωση για την 25η Μαρτίου στον Λευκό Οίκο (4 Απριλίου). 
‘Όλγα (ντυμένη Μπουμπουλίνα) και Πάνος (ντυμένος Κολοκοτρώνης) τιμούν την Ελλάδα και το οικονομικό της πλεόνασμα, στην Ουάσιγκτον (Λευκό Οίκο)
Στην Ουάσιγκτον ταυτόχρονα και οι δύο υπουργοί (Κεφαλογιάννη και Παναγιωτόπουλος) για να ”προβάλουν” την Ελλάδα τουριστικά και πολιτιστικά. Δηλαδή, για αναμνηστική φωτογραφία, στον Λευκό Οίκο, στην καθιερωμένη ημίωρη εκδήλωση με την παρουσία 300 Ομογενών. Είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα αντιπροσωπεύεται με δύο υπουργούς σε τέτοια εκδήλωση, δίνοντας έτσι ισχυρό μήνυμα στις ΗΠΑ και στην Ομογένεια: Λεφτά -έστω δανεικά- πάντα θα υπάρχουν για υπουργικές γελοιότητες και φιγούρες. (Ο ευρισκόμενος στη Νέα Υόρκη υπουργός Γεωργίας, δεν πήγε Ουάσιγκτον).
Και γεύμα στην πρεσβεία (”χρήμα πλεονάσματος”) για τους δύο υπουργούς, αρχιεπίσκοπο και λοιπούς ”μαϊντανούς-τυχοδιώκτες”.
(Σημ.: Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ήρθε ΗΠΑ για να εγκαινιάσει έκθεση στο Λος ‘Αντζελες -8 Απριλίου- αλλά όπως το συνηθίζει, κάνει τουρισμό ανά τις ΗΠΑ για 10 ημέρες. Η ‘Όλγα Κεφαλογιάννη ήρθε Νέα Υόρκη για συνέδριο).
Τα έξοδα φυσικά των υπουργών και των συνοδών τους, πληρώνουν τα γνωστά μνημονιακά κορόιδα στην Ελλάδα.
Η Ομογένεια, ενθουσιασμένη και εθνικά υπερήφανη, αναφωνεί: ”Άντε να χαθείτε υπουργικά γαϊδούρια”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου