ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Μυστική άφιξη Πολ Ινς



Ξενάγηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στον Πολ Ινς έκανε ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ο σύμβουλος στρατηγικής των ερυθρολεύκων συναντήθηκε με την παλιά μεγάλη δόξα του αγγλικού ποδοσφαίρου και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φυσικά τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.
Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Μπλάκπουλ βρίσκεται το τελευταίο διήμερο στην Ελλάδα και εκτός από του Ρέντη ξεναγήθηκε και στο Καραϊσκάκη. Σύμφωνα με τον «Γαύρο», πίσω από την άφιξη του Ινς στην Αθήνα κρύβεται φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον γιο του, Τομ, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Μπλάκπουλ.
Ο Ολυμπιακός είναι μέσα στο... κλαμπ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον 22χρονο επιθετικό ο οποίος έχει τραβήξει την προσοχή αρκετών ομάδων της Premier League καθώς οι αριθμοί του είναι εξαιρετικοί (σ.σ. τα τελευταία τρία χρόνια μετράει πάνω 100 συμμετοχές, 31 γκολ και 27 ασίστ στην Championship).
Παράλληλα, κυκλοφορεί και η φήμη ότι ο Πολ Ινς δεν αποκλείεται να είναι ο βοηθός που αναζητά ο Μίτσελ μετά την αποχώρηση του Βίκτορ Σάντσεθ. Για την ώρα όλα είναι υποθέσεις αν και με βεβαιότητα μπορεί να ειπωθεί ότι ο Πολ Ινς δεν ήρθε για... τουρισμό στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου