ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Αλεξ/πολη: Εφιάλτης στην Εγνατία για 40χρονη οδηγό.

 
Τον τρόμο έζησε μια γυναίκα οδηγός και μητέρα δύο παιδιών πριν λίγες ημέρες στην Εγνατία οδό  όταν ενώ οδηγούσε αντιλήφθηκε ένα όχημα με δυσδιάκριτα στοιχεία να την ακολουθεί απειλητικά. Όλα συνέβησαν γύρω στις 5:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν η 40χρονη επέστρεφε από τη δουλειά της από τις Σάπες στην Αλεξανδρούπολη.

Στο ύψος του κόμβου της Μάκρης το λευκό όχημα τύπου van με φιμέ παράθυρα αλλά και πινακίδες άρχισε να της αναβοσβήνει τα φώτα ενώ ένας εκ των επιβαινόντων έβγαζε και φακό (τύπου xenon) από το παράθυρο κάνοντάς της νοήματα προκειμένου να κάνει στην άκρη. Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ πλεον έκοψε ταχύτητα χωρίς φυσικά να σταματήσει τελείως αλλά το όχημα επέμενε να την "κολλάει" από πίσω.

Εν τω μεταξύ είχε αφήσει την τσάντα με το κινητό της στα πίσω καθίσματα και δε γύρισε να την πάρει για να ειδοποιήσει την αστυνομία, καθώς φοβήθηκε μην τη δουν και προσπαθήσουν οι άγνωστοι να εκμεταλλευτούν την κατά πρόσωπο επαφή.

Προσπαθώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία της συνέχισε να οδηγεί επί της Εγνατίας μέχρι τον μεσαίο κόμβο προς Αλεξανδρούπολης, όπου έστριψε ενώ το λευκό όχημα συνέχιζε να την ακολουθεί μέχρι την κάθοδο. Έστριψε αριστερά στην οδό Ηρακλείτου, στο ύψος των βρετανικών νεκροταφείων, οπότε και εξαφανίστηκε, σύμφωνα με την ίδια.

Η γυναίκα σοκαρισμένη κατευθύνθηκε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα Αλεξανδρούπολης, παραβιάζοντας μάλιστα το μονόδρομο, και ενημέρωσε τους αστυνομικούς σχετικά με το περιστατικό οι οποίοι τελικά τη συνόδευσαν στο σπίτι της.

Η 40χρονη είναι σοκαρισμένη από αυτό που της συνέβη ενώ οι αστυνομικές αρχές συστήνουν στους πολίτες να επικοινωνούν άμεσα με τις αρχές σε περίπτωση που αντιληφθούν ότι κάτι συμβαίνει.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι δράστες δεν την ήθελαν για καλό σκοπό, γι' αυτό προσοχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου