ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Άνοιξε η γη σε χωριό της Λακωνίας… «Κατάπιε» σπίτι… Μεγάλες ζημιές..!!! (ΦΩΤΟ)




Με τον κίνδυνο να χάσουν το σπίτι τους και την περιουσία τους θάβοντας το στην γη ζουν από το Σάββατο κάτοικοι του χωριού Μυρτιά στον Δήμο Ευρώτα στην Λακωνία καθώς οι τελευταίες βροχοπτώσεις δημιούργησαν σημαντικά προβλήματα.

spiti1 spiti2 spiti3
Οι ιδιοκτήτες του ξύπνησαν από τον πρωτόγνωρο θόρυβο και είδαν μπροστά στα μάτια τους να ανοίγει η γη στα δυο με άμεσο κίνδυνο να γκρεμιστεί.
Στην συγκεκριμένη περιοχή σε πολλά σημεία έχουν υπάρξει κατολισθήσεις και καθιζήσεις από τις τελευταίες βροχοπτώσεις και αποτελεί μείζον ζήτημα να μην υπάρξουν τραυματισμοί από επερχόμενη κακοκαιρία καθώς έχουν δημιουργηθεί αρκετά κενά.
Στο σημείο έφτασαν μηχανικοί του Δήμου Ευρώτα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του report24 έχει ήδη ενημερωθεί και η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας. Στο σημείο επίσης όπως λέει το ρεπορτάζ θα κάνει αυτοψία και Γεωλόγος για να αξιολογήσει την κατάσταση…
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, κύριος Μιχάλης Σαρρής
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, κύριος Μιχάλης Σαρρής
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κ Μιχάλης Σαρρής μιλώντας στο report24 ζήτησε την βοήθεια της πολιτείας για την άμεση αποκατάσταση του σπιτιού του.
«Μου είπαν να μην μείνω μέσα γιατί μπορεί να πέσει όλο το σπίτι. Που να πάω; Είμαι φτωχός άνθρωπος. Ζητάω μέσα από το report24 την βοήθεια όλων..»
Ο κ Σαρρής έκανε αίτημα στον Δήμο Ευρώτα για άμεση βοήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου