ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Βασίλη, σήκω και πάρτους το σκαλπ



Πόσο πιο χαμηλά στο ΟΑΚΑ αρχηγέ; Πόσο; Έπιασες "πάτο" ξανά. Το μισό... Σπανούλη να βλέπαμε το βράδυ της Τσικνο-Πέμπτης στο "σπίτι" του Παναθηναϊκού θα τους ρίχναμε 15 πόντους για πλάκα. Εσύ έχεις το "μαχαίρι" εσύ έχεις και το "καρπούζι".
Δεν είσαι εσύ ο Βασίλης Σπανούλης που βλέπουμε στο ΟΑΚΑ. Είναι το "φάντασμά" σου. Με 27:37'' συμμετοχής και στατιστικά για κλάματα (6 π. με 1/3 δίποντα, 1/9 τρίποντα, 1/2 βολές και 0 ασίστ!!!) δίνεις το δικαίωμα στους ανύπαρκτους να κάνουν πλάκα σε όλο τον ερυθρόλευκο κόσμο.
Σε αγαπάμε, είσαι ο αρχηγός μας, μπορείς να σηκωθείς και να τους "τελειώσεις" στη συνέχεια. Να τους κόψεις το δρόμο για την πρόκριση στα πλέι-οφ της Euroleague νικώντας στο ΣΕΦ και αν δεν συμβεί αυτό, να τους κλείσεις το... σπίτι αν βρεθούμε στο F4 του Μιλάνου. Και για "κερασάκι" ταπείνωσέ τους στους τελικούς του πρωταθλήματος και πάρε την κούπα.
Εμείς θα είμαστε εκεί και στο Μιλάνο και στους τελικούς. Το ξέρουμε και το ξέρεις. Δεν θέλουμε όμως άλλη ηττοπάθεια από το μεγάλο αρχηγό μας στο ΟΑΚΑ. Είσαι ο κορυφαίος παίκτης της Ευρώπης και σε εξουδετερώνει ο κυρ-Αργύρης Πεδουλάκης...
Κάτσε και πες τα με τον εαυτό σου. Αν δεν νιώθεις καλά, πες στον κόουτς να σε αφήσει εκτός αγώνα. Αρχηγός είσαι, ο κορυφαίος είσαι, εσύ ξέρεις. Εσύ μας χάρισες δύο ευρωπαϊκά και θα μας χαρίσεις και τρίτο σερί.
Εσύ ρε φίλε είσαι το είδωλο εκατομμυρίων φίλων του Ολυμπιακού. Μη σκύβεις το κεφάλι. Δεν σου ταιριάζει. Ξέρεις ότι δεν πρόκειται να σε βγάλουμε ποτέ από τις καρδιές μας. Δυο ευρωκούπες δεν ξεχνιούνται ποτέ και με τίποτα.
Το να χάνουμε όμως στο ΟΑΚΑ, επειδή εσύ που ορίζεις το ποιός θα κερδίσει και ποιός θα χάσει στο ντέρμπι "αιωνίων" είσαι μονίμος απών, δεν αντέχεται αρχηγέ. Είμαστε μαζί σου. Βρες την απαιτούμενη ισορροπία και ξέρουμε ότι θα τους γεμίσεις πίκρα. Προχώρα δυνατά και θα είμαστε στο πλευρό σου όπως πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου