ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Εξαφανισμένος βρέθηκε μετά από 10 χρόνια θαμμένος στο σπίτι του

Μία γυναίκα από την Ουάσιγκτον αντιμετωπίζει κατηγορίες για τη δολοφονία του συζύγου της, ο οποίος εξαφανίστηκε πριν από 10 χρόνια.

Η αστυνομία βρήκε την προηγούμενη εβδομάδα, ανθρώπινα οστά θαμμένα στο σπίτι της. Η 48χρονη γυναίκα είχε πει τότε, πως ο σύζυγός της, της είχε ζητήσει διαζύγιο, ότι είχε σχέση με άλλη γυναίκα και το 2004 έφυγε μαζί της.
Οι αστυνομικοί δεν γνώριζαν καν την εξαφάνισή του, αν και η αδελφή του, ισχυρίζεται πως προσπάθησε να την ανέφερει το 2009. Η υπόθεση άνοιξε ξανά, όταν ένας κρατούμενος είπε ότι ήξερε κάποιον που συμμετείχε στη συγκάλυψη της δολοφονίας. Ο άνδρας υποστηρίζει πως γνώριζε κάποιον που ζούσε μαζί της, και βοήθησε να θάψουν το πτώμα με την βοήθεια άλλων δύο ανδρών.
Ο «πληροφοριοδότης» είπε ότι το σώμα ήταν θαμμένο στο γκαράζ κάτω από μια τσιμεντένια πλάκα.
article-2564486-1BB21A5700000578-510 634x414 1
Οι αστυνομικοί έσκαψαν χθες στο γκαράζ και βρήκαν οστά από τα άκρα του θύματος, ενώ το υπόλοιπο σώμα ήταν σε σακούλα. Ο Ιατροδικαστής ερευνά τον τρόπο της φρικτής δολοφονίας και έχει δοθεί DNA για ταυτοποίηση των οστών.
Όταν ρωτήθηκε ο νυν σύντροφός της, ομολόγησε πως μαχαίρωσε εκείνη τον πρώην της. Οπως είπε, η δράστης, σκότωσε τον άνδρας της, αφού του έριξε δηλητήριο στο γάλα, για να πάρει την ασφάλιση ζωής .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου