trailer liagas skordaH ραδιοφωνική συνέντευξη της Νατάσσας Θεοδωρίδου και τα όσα είπε στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, στάθηκε η αφορμή για να σχολιαστεί από την παρέα του Πρωινού και να την «στολίσουν» με όλα τα καλά!
Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Love Radio, και στον γνωστό μουσικό παραγωγό, ότι της είχε γίνει πρόταση να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του νέου μουσικού talent show, αλλά δεν την αποδέχτηκε διότι δεν θεωρεί τον εαυτό της έμπειρο για αυτό. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Μου έκαναν πρόταση για το The Voice, αλλά θέλω να υπάρχω παντού ως τραγουδίστρια» και πρόσθεσε: «Θεωρώ ακόμα τον εαυτό μου νέο για να καθίσω σε αυτή την καρέκλα» και σχολίασε τις αντιδράσεις των κριτών, λέγοντας: «Νευριάζω με την υπερβολή! Τρέμει σαν το ψάρι το παιδί από κάτω. Τι του λες τι φωνάρα είσαι εσύ;» και τόνισε: «Η εμπειρία μου δεν με έχει βάλει ακόμα στη θέση να κάνω αυτό».
Διαβάστε ακόμα:Νατάσσα Θεοδωρίδου: Δεν θα συνεργαζόταν με τον Νότη και το καρφί για τους κριτές του The Voice
Τι ήταν να τα ακούσει αυτά ο παρουσιαστής του Πρωινού και φυσικά του Τhe Voice; Ο Γιώργος Λιάγκας, που όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν η Νατάσσα Θεοδωρίδου δεν τον συμπαθεί, είπε μεταξύ αστείου και σοβαρού: «Που το πάει που το φέρνει η Νατάσσα πάλι στην ηλικία καταλήγει. Από πέρσι, που είπα ότι καλή είναι για την ηλικία της, δεν μας πάει μία», με την Σάσα να του κάνει πλάκα και να του λέει: «Δεν σε θέλει είσαι μεγάλος!» και με την Φαίη Σκορδά να λέει: «Αυτό με την ηλικία της έχει ξεκινήσει από τους νεότερους συντρόφους που είχε στο παρελθόν. Η Νατάσσα δεν έχει μιλήσει ποτέ για την ηλικία της».
Διαβάστε ακόμα:Γιάννης Πλούταρχος: «Περάσαμε κρίση με τη Μαρία, όχι όμως για πράγματα που αφορούσαν εμάς»
Τότε η Σάσα Σταμάτη είπε: «Μα κανείς δεν την έχει κατηγορήσει για την ηλικία της. Μόνο για τις πλαστικές που έχει κάνει από τον Φουστάνο λέγανε και μαγκιά της αν έχει κάνει!». Τι το ήθελε η Νατάσσα Θεοδωρίδου; Που να το περίμενε ότι θα την έπιαναν στο στόμα τους οι Πρωινοί; Άντε να πάει καλεσμένη τώρα. Μάλλον, δεν θα δούμε ποτέ την γνωστή τραγουδίστρια στην Πρωινή παρέα του ΑΝΤ1.