ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Με συνθήματα "υποδέχθηκαν" οι εργαζόμενοι τον Υφυπουργό Υγείας στο Νοσοκομείο Πρέβεζας (video)


Την ώρα που οι εργαζόμενοι φώναζαν...ο υφυπουργός κοίταγε αλλού,χωρίς να κάνει καν το κόπο να πάει να τους μιλήσει.
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο στις 11 το πρωί η επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας Αντώνη Μπέζα στον νοσοκομείο της Πρέβεζας.
Ο Υφυπουργός έφτασε το νοσοκομείο στις 11 το πρωί συνοδευόμενος από τον Βουλευτή της Ν.Δ. του Ν.Πρέβεζας κ. Τσούμανη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Ιωάννου, τον Αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας κ. Στέργιο Γιαννάκη αλλά και τον Αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Πάργας κ. Νάστα .
Εκεί τον υποδέχτηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γεωργάκος αλλά και η Διευθύντρια της ΔΥΠΕ.
Όταν τον καλωσόρισαν πέρασαν στο γραφείο του κ. Γεωργάκου όπου  για τέσσερις και πλέον ώρες ο Υφυπουργός συνομίλησε με τους ιατρούς του Νοσοκομείου, των ατόμων του ΕΚΑΒ αλλά και με εκπροσώπους των εργαζομένων .
Αφού έγινε μια εκτενής και πλήρως εμπεριστατωμένη ενημέρωση σχετικά με τα θέματα που αφορούν το νοσοκομείο της πόλης, ο κ. Μπέζας απαντούσε σε ερωτήσεις που του απηύθυναν και συγχρόνως καταγράφοντας ότι του αναφέρονταν .
Ο κ. Μπέζας μεταξύ άλλων ανέφερε πως με την επίσκεψη του στο Νοσοκομείο θα επιληφθούν πολλά από τα ζητήματα που τέθηκαν και που ο ίδιος έλαβε γνώση.
Αμέσως μετά ακολούθησε η συνέντευξη τύπου με τους δημοσιογράφους .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου