ΜΠΑΡΑ

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ερωτικό story με δήμαρχο



Erotiko story me dimarxoΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟ ΚΤΥΠΗΜΑ

Βουίζει το νησί του, στην πολιτική πιάτσα τα κουτσομπολιά φούντωσαν, αλλά ο ερωτοκτυπημένος δεν ακούει κανέναν, ούτε την οικογένειά του

Χτυπημένος από τα βέλη του έρωτα δεν μπορεί πλέον να συγκρατηθεί δήμαρχος νησιού της Δωδεκανήσου, μέχρι μάλιστα του σημείου να μην κρατά ούτε τα προσχήματα. Βουίζει το νησί με τη ροζ ιστορία, τώρα βουίζει και η Ρόδος, που συχνά επισκέπτεται για να χαθεί στην πολυκοσμία και την ανωνυμία, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνει αφού είναι γνωστός – και λόγω της πολυπραγμοσύνης του, αλλά και της αγάπης του προς τα φλας της δημοσιότητας.
Η ροζ ιστορία του δημάρχου με νεαρή συμπατριώτισσά του είναι πλέον ευρέως γνωστή στην πολιτική πιάτσα της ρόδου, αλλά και πολύ πέραν αυτής. Έτσι, αναπόφευκτα, τα κουτσομπολιά δίνουν και παίρνουν, αλλά ο ίδιος προσποιείται πως δεν καταλαβαίνει.
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του Rodosalarm, φίλοι του, του συνέστησαν να είναι προσεκτικός, γιατί πρώτον είναι δήμαρχος και οφείλει να δίνει το καλό παράδειγμα (!) και δεύτερον διότι είναι παντρεμένος με παιδιά.
Όμως ο ερωτευμένος δήμαρχος δεν ακούει κανέναν, ίσως διότι, όπως λέγεται, η εξουσία είναι αφροδισιακή και ήδη αποτελεί τετελεσμένο θύμα της…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου