ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Σοβαρος τραυματισμο ο Σιόβας..... μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Metropolitan


Ο Δημήτρης Σιόβας τραυματίστηκε στην προπόνηση του Σαββάτου (11/1) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και μεταφέρθηκε εσπευσμένα για εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν βαριά κάκωση στην δεξιά ποδοκνημική.
Με μια άτυχη στιγμή ολοκληρώθηκε η σημερινή (Σάββατο 11/1) προπόνηση του Ολυμπιακού, γεγονός που έφερε αγωνία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.
Ο κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών, Δημήτρης Σιόβας, τραυματίστηκε στο δεξί πόδι και αποχώρησε από το πρόγραμμα της ομάδας του.

Η πρώτη επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Κατά τη σημερινή προπόνηση (Σάββατο), ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Δημήτρης Σιόβας, υπέστη βαριά κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ώρες".

Το συμβάν έγινε όταν προσπάθησε να κάνει ένα τάκλιν και να μαρκάρει τον αντίπαλό του στο οικογενειακό δίτερμα, δεν πάτησε καλά στο έδαφος, με αποτέλεσμα να συμβεί το μοιραίο για τον διεθνή άσο.

Ο Σιόβας άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Metropolitan, προκειμένου να υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις και να διαφανεί το μέγεθος της ζημιάς.

Τις επόμενες ώρες θα φανεί το τι συνέβη, πόσο άσχημα χτύπησε ο 26χρονος αμυντικός και το διάστημα της αποθεραπείας του.

Όπως και να 'χει, ο Μίτσελ δεν μπορεί να τον υπολογίζει για τα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού και μένει να δούμε το πόσα θα είναι αυτά. Εν αναμονή λοιπόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου