ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ηλίας Βρεττός: «Έξαλλος» με την εμφάνιση της Ευαγγελίας Αραβανή στο DWTS4


stikoudi aravani evaggelia dancing
Η Ευαγγελία Αραβανή και η Κατερίνα Στικούδη στο χθεσινό dance τρίο κατάφεραν να κάνουν τον αντρικό πληθυσμό να «παραμιλάει» αλλά και το γυναικείο να κοιτάει την οθόνη με ανοιχτό το στόμα. Σέξι, προκλητικές, με ελάχιστα… κρόσσια και κούνημα που σκανδαλίζει.
Τι να κάνει και ο Ηλίας Βρεττός;
Έχασε τα λόγια του και «έκλεισε» τα μάτια για να μπορέσει να χορέψει και να κρατήσει την ψυχραιμία του. Μετά το τέλος του χορού η κάμερα του ΑΝΤ1 ρώτησε τον τραγουδιστή αν είδε την αγαπημένη του και πώς του φάνηκε. «Δεν την είδα μετά τον χορό της. Τι την κάνατε, την κρύψατε; Ελπίζω να την ντύσατε όμως το καλό που σας θέλω», είπε 2,3 φορές ο Ηλίας δείχνοντας την ενόχλησή του που είδε τα κάλλη της Ευαγγελίας Αραβανή εκτός από τον ίδιο και πλήθος κόσμου. Όσο για το αν είναι ζηλιάρης ή όχι, μάλλον δεν είναι δείγμα κριτικής, αφού κι ο πιο άνετος άντρας με αυτή την εμφάνιση της κοπέλας του, μια ταραχή θα την πάθαινε.
Δείτε επίσης: Τα κορίτσια του DWTS βάζουν φωτιά στα βράδια της Κυριακής

Σαν σωστός κύριος βέβαια ο Ηλίας Βρεττός δήλωσε: «Το τρίο της Ευαγγελίας, της Κατερίνας και του Ηλία ήταν ότι πιο όμορφο και sexy έχει βγει στο Dancing ever». Όσο για την Ευαγγελία Αραβανή ανέφερε στην κάμερα πως αν και την βλέπει από το πρωί με τα συγκεκριμένα ρούχα και την έχει συνηθίσει λίγο, βλέπει να γυρνάει σπίτι με ταξί. «Σήμερα εγώ θα γυρίσω σπίτι με ταξί, με ωτοστόπ, γιατί δεν ήρθα με το δικό μου αυτοκίνητο. Ο Ηλίας δεν χάρηκε πολύ με τα ρούχα που φόρεσα, αλλά σιγά σιγά το συνήθισε», είπε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε ακόμα: Πέτρος Κωστόπουλος για Στικούδη-Αραβανή: «Αυτές τις βλέπεις και χλιμιντράς»
Κουράγιο Ηλία…!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου