ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής


Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (12/1).

 
213.        ΧΕΤΑΦΕ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ
 Παιχνίδι πολύ πιο ισορροπημένο από ότι δείχνουν οι αποδόσεις (2,00-3,40-3,75). Και οι δύο ομάδες είναι σε κακή κατάσταση, η Χετάφε σχετικά άνετη στο μέσον της βαθμολογίας και η Βαγιεκάνο στην προτελευταία θέση. Σε επίπεδο φόρμας/ψυχολογίας η Χετάφε δεν είναι στα καλά της (1-1-5 με γκολ 4-18 στα εφτά τελευταία με βαριές ήττες και στο κύπελλο) και η Βαγιεκάνο που ναι μεν κερδίζει δύσκολα (4-1-13) αλλά είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, έχει περισσότερες πιθανότητες από ότι δείχνει το δελεαστικό 3,75. Εξάλλου μιλάμε και για ντέρμπι Μαδρίτης που τα δύο τελευταία χρόνια έληξε 0-1 και 1-2! Με αυτήν την λογική πηγαίνει και ο Δάσκαλος και προτιμάει την αξία του 3,75 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
214.        ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ
Ό,τι κάνει και φέτος η Κόρδοβα το κάνει στην έδρα της, εκτός μετράει 1-3-6. Έχει σοβαρευτεί η Μαγιόρκα (5-3-2 εντός), ο άσος της  στέκεται σε αποδόσεις 1,85+.
215.        ΤΟΡΙΝΟ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
Οι σημαντικές απουσίες της Φιορεντίνα στην επίθεση της στερούν το εύκολο γκολ αλλά η μεσαία της γραμμή είναι πολύ ποιοτική την φετινή έχοντας πετύχει οι παίκτες που αγωνίζονται εκεί τα 16/34 γκολ της στο πρωτάθλημα. Το ίδιο μπορούν να κάνουν και κόντρα στην Τορίνο ενώ η άμυνα της δύσκολα θα καταφέρει να διατηρήσει το μηδέν κόντρα στην με επιθετική φιλοσοφία αντίπαλο της. Το παιχνίδι ξεκινάει από το 1-1 και είναι πολύ πιθανό να μείνει εκεί. Στο 1,72 το GG στο 3,30 το Χ στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
216.        ΙΝΒΕΡΝΕΣ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.
Πριν ένα μήνα ήταν από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες της Σκωτίας, τώρα τις έχει πάρει και τις δύο η κατηφόρα. 0-1-3 η Ινβερνές (6-0-4 εντός) που εμφανώς έχασε το μομέντουμ που της είχε προσδώσει ο Μπούτσερ, το ίδιο και η Νταντί Γιουνάιτεντ (3-4-3 εκτός) που πληρώνει την αγωνιστική της αφέλεια και την επιθετική της δυστοκία. Βασιζόμενοι στο γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι παίζουν καλύτερο ποδόσφαιρο κοιτάμε προς τα δεξιά.
217.        ΝΑΝΤ – ΛΟΡΙΑΝ
Έχει αρχίσει η κατηφόρα της Ναντ (5-0-4 εκτός), που ούτως ή άλλως πήρε πολλά ματς στο όριο, εδώ και καιρό ντεφορμέ, καθαρή ήττα και αποκλεισμός στο κύπελλο κόντρα στη Νις (0-2), ο πρώτος σκόρερ Τζόρτζεβιτς είναι στην πόρτα της εξόδου και αυτό έχει επηρεάσει το κλίμα. Η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Γαλλία πριν τη διακοπή ήταν η Λοριάν (5-2-0 αήττητο), θα πάμε στο διπλό με κάλυψη στο Χ.
218.        ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
 Βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει συνέχεια ο ΠΑΟΚ, αλλά οι εμφανίσεις του είναι κάτω του μετρίου και ο Παναιτωλικός αν και χάνει πολύ από τη δύναμη του εκτός έδρας, προέρχεται από σπουδαία εμφάνιση και μπορεί να υπερασπιστεί το ασιατικό +1,5 που του προσφέρεται από τηνBet365 σε απόδοση 1,975. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
219.        ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ
Νο Bet.
 
220.        ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΚΑΤΑΝΙΑ
Σε κακή κατάσταση η Αταλάντα αγνοεί την νίκη εδώ και 6 αγωνιστικές και υποδέχεται μία Κατάνια που με την επιστροφή Λόντι δείχνει ανεβασμένη. Τόσο αγωνιστικά τόσο και από την παράδοση η ισοπαλία έχει προβάδισμα και ο Δάσκαλος την επέλεξε σε απόδοση 3,60 στον Stoiximan ενώ πλέον έχει υποχωρήσει στο 3,30. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
221.        ΒΕΡΟΝΑ – ΝΑΠΟΛΙ
Η Βερόνα και η Νάπολι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση προερχόμενες από συνεχόμενες νίκες και σκοράροντας σε κάθε παιχνίδι με ευκολία. Τα πολλά γκολ έχουν το προβάδισμα στην αναμέτρηση με το over στο 1,70 του Stoiximan να αποτελεί την λογική επιλογή, ενώ αξίζει το ρίσκο σε απόδοση 2,85 στην ίδια εταιρεία να μπούνε 4-6 γκολ αφοί οι 2 ομάδες προέρχονται από 3/5 διαδοχικά over 3,5. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
222.        ΚΑΛΙΑΡΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Η απώλεια του Ναϊγκολάν είναι σημαντικότατη για την Κάλιαρι που κόντρα στην Γιουβέντους δύσκολα θα κρατήσει το αήττητο της αφού η αντίπαλος της έρχεται αφηνιασμένη και με φόρα έχοντας και την παράδοση υπέρ της. Από το χαμηλό διπλό του 1,44 αξίζει κάποιος να επιλέξει την νίκη της φιλοξενούμενης με 1 ή 2 γκολ διαφορά που συνδυαστικά δίνει απόδοση 1,87 στην Bet365που αποτελεί και τον προσφιλή τρόπο που κερδίζει η Γιουβέντους μακριά από το Τορίνο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
223.        ΡΟΜΑ – ΤΖΕΝΟΑ
Την άμεση αντίδραση στην κακή εμφάνιση και ήττα κόντρα στην Γιουβέντους θα ψάξει η Ρόμα στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Τζένοα και δεν υπάρχει καλύτερο γιατρικό από την ομάδα από την Γένοβα που την έχει κερδίσει στα 6 τελευταία που την έχει υποδεχτεί και που θα παραταχθεί χωρίς τον καλύτερο παίκτη της Τζιλαρντίνο. Ο ασιατικός άσσος -1,25 σε απόδοση 1,85 στην Bet365 αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
224.        ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
Δύσκολη έξοδος για τη Μάντσεστερ Σίτι ώστε να πάμε έτσι ανερυθρίαστα στο χαμηλό σε απόδοση διπλό, παρά τις πελατειακές σχέσεις που έχει την τελευταία τριετία με τη Νιούκαστλ (8/8 νίκες). Θα περιμένουμε το live για καλύτερη απόδοση.
225.        ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΚΡΟΟΥΛΙ
Σε καλό μομέντουμ η Κόβεντρι (7-3-3 εντός), πέρασε και στον 4 γύρο του κυπέλλου και θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ, αν πιάσει απόδοση θα καθαρίσει άνετα την Κρόουλι (2-4-4 εκτός). Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν under ομάδα τελευταία, γι αυτό δεν θα πάμε με το συνδυασμό άσου και over.
226.        ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Σημείο φόρμας, σε ένα πρωτάθλημα που αυτή σπάνια μετράει, ο άσος του Απόλλωνα, στα έξι τελευταία έχασε μόνο από τον Ολυμπιακό (2-3-1) παρά το πολύ δύσκολο πρόγραμμα, βρίσκει μπροστά του τον αποδυναμωμένο ΠΑΣ που μακριά από τους Ζωσιμάδες είναι όπως πάντα αναιμικός (0-2-6 φέτος) και παρότι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Πετρόπουλου μπορεί να φτάσει στο τρίποντο. Οι πιο συντηρητικοί καλύπτουν και το Χ.

227.        ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Σκληρό καρύδι, όπως απέδειξε και στο 2-2 στη Βέροια την προηγούμενη αγωνιστική, ο Πλατανιάς (1-2-6 εκτός), είναι ικανός να τσιμπήσει το βαθμό στην έδρα του Αστέρα (5-4-0 εντός). Ρισκάρουμε στο Χ.
228.        ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ
Ντέρμπι της Θράκης με σχετική αντιπαλότητα, ο Πανθρακικός στην έδρα του είναι αποτελεσματικός (5-2-2), η Ξάνθη (1-2-6 εκτός) περιμένουμε να συνεχίσει το θεάρεστο έργο της (11/14 over 2,5 στα τελευταία). Με τα γκολ θα πάμε, όπως σε όλα τα ματς της ομάδας του Μάουρερ.
229.        ΕΒΙΑΝ – ΜΑΡΣΕΪΓ
Με μεγάλη ευκολία σκοράρει και δέχεται γκολ η Μαρσέιγ στα τελευταία της ματς με τον καινούργιο προπονητή, μια από τα ίδια και η Εβιάν που έχει βρει δίχτυα σε 9/10 εντός έδρας της χωρίς παράλληλα να κρατάει το μηδέν στην εστία της. Μετράει άλλωστε 8/10 GG στο γήπεδο της και με αντίπαλο την επιθετικά καλή Μαρσέιγ το αμφίσκορο έχει το προβάδισμα, στο 1,83 προσφέρεται στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
230.        ΜΠΕΤΙΣ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ
Τυχερή στο 1-0 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο την Πέμπτη για το κύπελλο η Μπέτις, αλλά κάποια στιγμή και η Lady Luck θα της έκλεινε το μάτι, αφού φέτος της έχει μόνιμα γυρισμένη την πλάτη. Ίσως αυτή η νίκη αποτελέσει έναυσμα για την αντεπίθεση των “πράσινων” της Σεβίλλης, που σίγουρα δεν αξίζει να βρίσκονται στην τελευταία θέση της Πριμέρα. Άσος.
231.        ΕΪΜΠΑΡ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ
Με εντός έδρας χαστούκι ξεκίνησε το 2014 η Νουμάνθια (0-2 από την Αλαβές), ομάδα του Χ εκτός (2-6-2), η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος (2 στη βαθμολογία) νεοφώτιστη Εϊμπάρ (5-2-2)  όπως είναι λογικό κάποια στιγμή θα ξεφουσκώσει, την προηγούμενη αγωνιστική πήρε τυχερό 0-0 στη Λούγκο και δεν θα τη χαλάσει ένας βαθμός και σε αυτό εδώ. Χ.
232.        ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β – ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ
Καβάλα στο άλογο η Χέρκουλες του Κίκε Ερνάντεθ, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Σεκούντα το τελευταίο δίμηνο με 6-0-2, και οι ήττες της ήρθαν άδικα. Υποψιασμένο σετ από τους μπουκ, άλλωστε η κόντρα μιας τόσο αλλοπρόσαλλης ομάδας σαν τη Μπαρτσελόνα Β’ έχει πάντα ρίσκο. Πάσο ή Χ2, με αρκετό από GG (7/10 εκτός οι φιλοξενούμενοι).
233.        ΟΥΕΛΒΑ – ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ
Η κοιλία της κάποτε πρωτοπόρου Ουέλβα (4-3-3 εντός) είναι γεγονός, 1-3-5 ο απολογισμός της το τελευταίο δίμηνο, για κόντρα είναι ο άσος της απέναντι στη Σαμπαντέλ που μετράει 4-0-1 με τον Όλμο στο τιμόνι, το 1-2-7 των φιλοξενούμενων εκτός έδρας καθώς και η παραδοσιακή ανυπαρξία μακριά από το σπίτι τους όμως μας βάζει φρένο. Ασφαλέστερα μοιάζουν τα GG και over, 1-1/2-5 τα αποτελέσματα τους την τελευταία διετία, σεσημασμένη στα αμφίσκορα η Ουέλβα, από 5/6 over έρχεται η Σαμπαντέλ.
234.        ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ - ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ
Με τίποτα δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Πάκος Φερέιρα (1-1-5 εκτός), ηττήθηκε σε Λιγκ Καπ και κύπελλο μέσα στις γιορτές,  αλλά και η Ακαδέμικα δεν είναι καμία ομάδα εμπιστοσύνης (2-2-3 εντός). Προχωράμε.
235.        ΑΡΟΥΚΑ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ
Ντέρμπι νεοφώτιστων, μοιάζει για δυνατό under, λόγω διακοπής θα το παρακάμψουμε αφού άλλαξαν και τα ρόστερ των ομάδων.
236.        ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΠΟΡΤΟ
Προφανώς μεγάλη τριπλή, αλλά ο πρόσφατος θάνατος του Εουσέμπιο σίγουρα δίνει ένα παραπάνω κίνητρο στους γηπεδούχους.
237.        ΟΛΑΝΕΝΣΕ – ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ
Νο Bet.
238.        ΣΤΟΟΥΚ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Κάνει τις γκέλες της εκτός έδρας η Λίβερπουλ (3-3-4 ρεκόρ), έχασε στη Χαλ, έφερε 2-2 στο Λίμπερτι με τη Σουόνσι, δεν θα περάσει τόσο εύκολα από το Μπριτάνια αφού και φέτος η Στόουκ εντός είναι πολύ δυνατή (4-5-1). Την τελευταία πενταετία η προϊστορία δείχνει 3-2-0, με τους “κόκκινους” να σκοράρουν μόλις δύο φορές. Καλύτερη λύση μοιάζει το αμφίσκορο.
239.        ΤΕΝΕΡΙΦΗ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ
Μεγάλο διπλό στη Μούρθια (1-2) έβγαλε την προηγούμενη αγωνιστική η Τενερίφη (5-2-3 εντός), η Σπόρτινγκ Χιχόν (2-6-2 εκτός) ηττήθηκε με 2-3 από τη Σαραγόσα σε ματς-παρωδία (ο διαιτητής την κατέσφαξε) στο οποίο αποβλήθηκαν τρεις παίχτες και ο προπονητής της. Σωστό το σετ με ελαφρύ φαβορί τους γηπεδούχους, δεν βρίσκουμε αξία.
240.        ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ
Όπως γράψαμε παραπάνω η νίκη της Σαραγόσα (4-3-3 εντός) στην Αστουρία ήταν κάλπικη, αλλά σίγουρα τόνωσε ψυχολογικά τους Αραγώνες. Η Αλκορκόν (3-3-4 εκτός) είναι μια πολύ μέτρια ομάδα και μόνο με τη φανέλα μπορούν να την κερδίσουν οι γηπεδούχοι, αλλά και αυτοί σπάνια δείχνουν έστω αρκούντος σοβαρό πρόσωπο. Κρατάμε τον άσο για το live.
241.        ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Από τις πλέον δύσκολες εξόδους του Ολυμπιακού, που θα αγωνιστεί ξανά χωρίς τον Μήτρογλου, οι πρωταθλητές πάντως δεν κοντράρονται. Πιο λογική επιλογή το under που πληρώνει και αρκετά καλά.

242.        ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών η Ρεάλ, δεν θα αφήσει ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να πλησιάσει την πρώτη δυάδα, αφού Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα παίζουν μεταξύ τους το Σάββατο.
243.        ΠΟΥΕΜΠΛΑ - ΜΟΝΤΕΡΕΪ
Στα ύψη η ψυχολογία της Πουέμπλα μετά το 2-2 στην έδρα της Πούμας (μέχρι το 90’ έχανε με 2-0!), η Μοντερέι περνάει κρίση, αγωνιστική και ψυχολογική, οι φίλοι της την αποδοκίμασαν στο εντός έδρας 0-0 κόντρα στην Κρουζ Αζούλ. Άσος με κάλυψη στο Χ.
244.        ΤΟΛΟΥΚΑ – ΜΟΝΑΡΚΑΣ
Τη γνωστή αποτελεσματικότητα που έδειξε και στην Απερτούρα εκτός έδρας παρουσίασε η Τολούκα στην πρεμιέρα, αποδρώντας με 0-1 από την έδρα της Πατσούκα παρά την κακή παράδοση και τη μέτρια απόδοση. Η Μονάρκας έρχεται από εντός έδρας ήτα-σοκ κόντρα στην Κερέταρο, μόνο προς τα αριστερά κοιτάμε.
245.        ΚΟΜΠΡΕΛΟΑ – ΝΙΟΥΜΠΛΕΝΣΕ
Από ήττα στην πρεμιέρα έρχονται αμφότερες, η Κομπρελόα στην έδρα της είναι δυνατή έχοντας και σύμμαχο το υψόμετρο, θα κρατήσουμε τον άσο.
246.        ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ - ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ
Έτσι όπως παρουσιάζονται τον τελευταίο καιρό οι δύο ομάδες (0-2-5 η Ζιλ Βιθέντε, 1-5-1 η Νασιονάλ χάνοντας μόνο από τη Μπενφίκα) ο άσος έχει τον πρώτο λόγο. 3-3-1 και 1-2-4 τα εντός και εκτός έδρας ρεκόρ των δύο ομάδων.
247.        ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΜΙΛΑΝ
Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες στην Ρέτζιο Εμίλια όπου η νεοφώτιστη Σασσουόλο υποδέχεται την ευρισκόμενη σε ανοδική πορεία Μίλαν και με τον πρόεδρο της πρώτης να είναι δηλωμένος οπαδός της Μίλαν και ο πιο πιθανός για επόμενος πρόεδρος σε περίπτωση αποχώρησης της οικογένειας Μπερλουσκόνι. Αγωνιστικά οι νεοφώτιστοι δεν είναι καλά προερχόμενοι από 4 διαδοχικές ήττες και δύσκολα θα μπορέσουν να κόψουν βαθμούς από την Μίλαν. Το διπλό σε απόδοση 1,75 στον Stoiximan αποτελεί δυνατή επιλογή ενώ ο Δάσκαλος ρισκάροντας λίγο παραπάνω το προτίμησε με την συνοδεία over στο 2,75 της ίδιας εταιρείας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
248.        ΛΙΛ – ΡΕΜΣ
Ομάδα του μισού μηδέν η Λιλ, έχει κρατήσει τις περισσότερες φορές από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Ευρώπη ανέπαφη την εστία της (14/19) επιβεβαιώνοντας στο 73% των αγώνων της τα λίγα γκολ. Η Ρεμς επίσης εκτός έδρας παίζει συνετά και προσεκτικά στην άμυνα, 7/10 under ο δικός της απολογισμός ενώ και γενικά με τις καλές ομάδες αντιμετωπίζει δυσκολίες να σκοράρει. Πολύ πιθανό το under με την Bet365 να το προσφέρει σε πολύ ανεκτή απόδοση (1,70). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
249.        ΛΕΒΑΝΤΕ – ΜΑΛΑΓΑ
Έχει σφίξει αμυντικά η Μάλαγα (1-5-3 εκτός), καλά στάθηκε στο Βιθέντε Καλντερόν (τιμητικό 1-0) την προηγούμενη αγωνιστική, η Λεβάντε (2-3-3 εντός) δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής και να ανοίξει κλειστές άμυνες. Χ2.
250.        ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΛΟΥΓΚΟ
Αμφότερες τρέχουν κακό σερί (0-2-3 και 0-2-4 αντίστοιχα), η Λούγκο (3-3-3 εκτός) αποδίδει σχετικά καλύτερα (πολύ άτυχη και αδικημένη από τη διαιτησία στο πρόσφατο 0-0 κόντρα στην Εϊμπάρ) αλλά η Μιραντές (4-3-3 εντός) έχει την έδρα καθώς  και καινούριο προπονητή που ψάχνει την πρώτη νίκη του. Πάσο.
251.        ΕΒΕΡΤΟΝ ΝΤΕ ΒΙΝΑ - ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ
Κακή στην πρεμιέρα η Έβερτον (4-0 στην έδρα της Παλεστίνο), η περίφημη Κόλο Κόλο που δίνεται και καθαρό φαβορί χρειάστηκε πάντως γκολ στο 91’ για να υποτάξει την Άουνταξ. Προτιμότερο το over.
252.        ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ - ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ
Από ισοπαλία στην πρεμιέρα με σκορ 1-1 έρχονται αμφότερες,  της Γουαδαλαχάρα όμως κρίθηκε πολύ θετική αφού ήρθε στην σκληρή έδρα της Σάντος. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στην έδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου