ΜΠΑΡΑ

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης (+Ευρωλίγκα)


Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης (+Ευρωλίγκα)
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.
165.        ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ
Ματς κυπέλλου, που βρίσκεται στη φάση των ομίλων, και οι δύο ομάδες έχουν ελπίδες πρόκρισης, η Σίβασπορ είναι καλύτερη ομάδα, προς τα δεξιά κοιτάμε.
166.        ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Η πιο σπαθένια ομάδα στη Ελλάδα είναι ο Απόλλωνας, σε τρομερή κατάσταση από τη στιγμή που ανέλαβε ο Λόρι Σάντσες, από την Τούμπα πάντως δύσκολα θα γλιτώσει 2η φορά μέσα σε μια σεζόν (είχε πολύ τύχη και Άγιο Τζόρβα στο 0-0 του πρωταθλήματος).
167.        ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ
Η Νότιγχαμ έχει μία μέρα περισσότερης ξεκούρασης, αλλά στο κύπελλο κόντρα στην Πρέστον (0-0) προβλημάτισε, ενώ η Γουότφορντ κόντραρε στα ίσια τη Σίτι εκτός έδρας και ηττήθηκε με 4-2 στα τελευταία λεπτά! Και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη έφεση στις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και χάνουν δύσκολα εντός και εκτός έδρας, αντίστοιχα. Πρώτο σημείο το Χ στο 3,40 της Bet365, εξάλλου η Γουότφορντ δεν έχει χάσει μακριά από το κοινό της από την 1η Οκτωβρίου μετρώντας και έξι σερί ισοπαλίες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
168.        ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΤ ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ  - ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ
Πλέι-οφ για την είσοδο στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες, διπλές οι αναμετρήσεις, η Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε ήταν εντυπωσιακή (5-0 τη Νιουμπλένσε) στο ντεμπούτο του Κριστιάν Ρομέρο στον πάγκο της, θα πάμε με τον άσο.
169.        ΚΑΡΑΚΑΣ - ΛΑΝΟΥΣ
Σωστά φαβορί η Λανούς, το σετ δεν αφήνει πολλά περιθώρια για παιχνίδι.
 


               
735.        ΜΠΑΓΕΡΝ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
Αξιόλογη ομάδα η Μπάγερν, δυνατή στην έδρα της, αλλά η ΤΣΣΚΑ αναμένεται να φτάσει στη νίκη. Διπλό με διαφορά 1-10 πόντους.
736.        ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΑΛΑΓΑ
Ξεμπούκωσε ο Ολυμπιακός στη Βιτόρια (70-89), απέναντι του τώρα όμως βρίσκει μια πολύ φορμαρισμένη και δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Λογικά οι ερυθρόλευκοι θα πάρουν τη νίκη αλλά όχι τόσο εύκολα. Το 1-10 πόντους Ολυμπιακός έχει αξία.
737.        ΜΙΛΑΝΟ - ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
Πολύ βελτιωμένο τελευταία το Μιλάνο, δίνεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ κόντρα στην ομάδα του Ομπράντοβιτς που παρά το καλό της υλικό ακόμα δεν έχει πείσει μπορεί να καθαρίσει εύκολα ματς σε αυτό το επίπεδο. Άσος.
738.        ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
Η ήττα από την ΤΣΚΑ αναμένεται να πεισμώσει την καλύτερη ομάδα ως τώρα στην Ευρώπη, Ρεάλ Μαδρίτης. Θα πάμε με το -11,5 των γηπεδούχων, ενώ παίζονται και μεγαλύτερα χάντικαπ.     

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου