ΜΠΑΡΑ

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Πρώτη και τεράστια «ερυθρόλευκη» νίκη

 
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 9-8 της Μπαρτσελονέτα στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά
Ελπίδες για πρόκριση στο final 6 του Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο ανδρών απέκτησε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να μην είχαν πάρει ούτε ένα βαθμό στις 4 πρώτες αγωνιστικές της φάσης των ομίλων, όμως το απόγευμα της Τετάρτης (29/1) πήραν σπουδαία νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο του Α’ ομίλου Μπαρτσελονέτα.
Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 9-8 των μέχρι πρότινος αήττητων Ισπανών και έδειξαν ότι έχουν δυνατότες για να αντεπιτεθούν στο 2ο γύρο και να πάρουν την πρόκριση, αν και αουτσάιντερ.
Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου στο παιχνίδι με την Μπαρτσελονέτα ήταν ο Ντόσκας, με τους Πειραιώτες να παίρνουν ουσιαστικά μεγάλο προβάδισμα για τη νίκη στο 2ο και το 3ο δεκάλεπτο και στην τελευταία περίοδο να «κρατούν» στην αντεπίθεση των Ισπανών.
Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-2, 3-2, 1-3
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Γούνας, Καπότσης, Φουντούλης I. 2, Βλαχόπουλος 1, Ποντικέας, Ντόσκας 3, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 1, Σχίζας, Γαλανίδης.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ (Μ. Χεσούς Μαρτίν): Πινέδο, Σζίρανι 1, Περόνε 2, Μουναρίθ, Εσπανιόλ 3, Μιγκέλ, Ρόκα 1, Εκενίκε, Ούμποβιτς, Φερνάντεθ, Ντε Λέρα, Πέτκοβιτς 1, Γιόρετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου