ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ο Ξηρός είχε αποκαλύψει το σχέδιο απόδρασής του

ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ


Ο Ξηρός είχε αποκαλύψει το σχέδιο απόδρασής του
Τα σχέδια του για την απόδρασή του είχε εκμυστηρευτεί σε συγγενή του ο Χριστόδουλος Ξηρός, στον οποίο, μάλιστα, αποκάλυψε ότι υπήρχαν νεαροί που θα τον βοηθούσαν.
Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ, ο δραπέτης τρομοκράτης είχε αποκαλύψει στον συγγενή του, ότι αυτοί που θα τον βοηθούσαν, θα συνέχιζαν μαζί του τις ένοπλες τρομοκρατικές επιθέσεις.
«Μου είχε πει ότι θα αποδράσει αύριο και ότι δεν θα πάει να παρουσιαστεί για να δώσει το παρών. Οτι έχει βρει κάποια παιδιά τα οποία θα τον καλύψουν», ανέφερε ο συγγενής του Χριστόδουλου Ξηρού.
«Ήταν απόλυτα αποφασισμένος και απλά μου το ανακοίνωσε. Δεν δεχόταν κουβέντα και καμία συζήτηση. Μου έκανε ολόκληρη ανάλυση για την κατάσταση στη χώρα, την οικονομική και την πολιτική και για το πόσο άσχημα είναι τα πράγματα για τον λαό. Μου είχε πει ότι θα αποδράσει αύριο, ότι δεν θα πάει να παρουσιαστεί για να δώσει το 'παρών', ότι έχει βρει κάτι δικά του παιδιά, έτοιμα για δράση και θα τον κρύψουν για να συνεχίσουν μετά μαζί τον αγώνα», είπε.

Παράλληλα, οι Αρχές συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τις έρευνες για τον εντοπισμό του δραπέτη τρομοκράτη, οι οποίες, εδώ και μερικές ημέρες, επικεντρώνονται στο χώρο των αντιεξουσιαστών.
Σήμερα σημειώθηκαν δύο νέες συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη, μετά από έρευνες σε έξι σπίτια που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση του δραπέτη τρομοκράτη.
Στο σπίτι του ενός βρέθηκε μία σιδηρογροθιά, ενώ στο σπίτι του δεύτερου βρέθηκε ξύλινο τόξο και βέλος με μεταλλική αιχμή, ξύλινο ρόπαλο προσαρμοσμένο με μεταλλικό καρφί, αυτοσχέδιο ξίφος με μεταλλική λάμα, δύο μαχαίρια, εκ των οποίων το ένα πολεμικό, καθώς και αυτοσχέδια κροτίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου