ΜΠΑΡΑ

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Τον Ξηρό ψάχνουνε, άλλον δραπέτη πιάσανε!


Τον Ξηρό ψάχνουνε, άλλον δραπέτη πιάσανε!
Μπορεί ο Χριστόδουλος Ξηρός να παραμένει άφαντος, αλλά συνελήφθη ένας άλλος δραπέτης των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας Χαλκιδικής, ο οποίος είχε πάρει ολιγοήμερη άδεια και δε γύρισε ποτέ.

Η σύλληψη του 36χρονου δραπέτη έγινε στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σε οικισμούς Ρομά στη Βέροια, στο πλαίσιο της πάταξης της εγκληματικότητας. Ο 36χρονος, που εξέτιε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για διακεκριμένες κλοπές κατ' εξακολούθηση, ήταν κλειδωμένος μέσα σε δωμάτιο σε οίκημα του καταυλισμού. Η κλειδαριά κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών που άνοιξαν την πόρτα και τον βρήκαν μέσα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 36χρονος είχε παραβιάσει ολιγοήμερη άδεια που του χορηγήθηκε από το σωφρονιστικό κατάστημα, στο οποίο όφειλε να επιστρέψει στις 30 Δεκεμβρίου του 2013.
Κατά την αστυνομική επιχείρηση που έγινε στις περιοχές Εργοχωρίου και Τριφυλλοπάζαρου Ημαθίας, προσήχθησαν συνολικά 11 άτομα, από τα οποία, πέρα από το δραπέτη, συνελήφθησαν δύο Έλληνες, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα, όπως και ένας Αλβανός, που διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου