ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Αυτή είναι η απατεώνισσα που υποσχόταν συντάξεις


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Αυτή είναι η απατεώνισσα που υποσχόταν συντάξεις
Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες της 51χρονης που είχε συλληφθεί στις 8 Ιανουαρίου στις Σέρρες, όταν αποκαλύφθηκε ότι εξαπατούσε επί δυο μήνες δυο γυναίκες το τελευταίο δίμηνο του 2013.

Πρόκειται για την ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ Δόμνα του Αβραάμ και της Αναστασίας, κατοίκου Κυργίων Δράμας, η οποία είχε αρπάξει συνολικά από τα θύματα 9.920 ευρώ. Στην πρώτη περίπτωση, είχε πείσει μια 34χρονη ότι είχε διασυνδέσεις και θα μεσολαβούσε για τη διαγραφή των οφειλών της προς το ελληνικό Δημόσιο.

922BCC4
Στη δεύτερη περίπτωση, θύμα είχε πέσει μια 64χρονη την οποία έπεισε ότι είχε γνωριμίες και θα μεσολαβούσε να επισπευσθούν οι διαδικασίες για τη χορήγηση σύνταξης της μητέρας της. Η δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μήνα, κρίνεται αναγκαία για τον εντοπισμό και άλλων θυμάτων.
Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών καλεί όποιον έχει πληροφορίες να επικοινωνεί στο 23210-90805 με την σημείωση ότι διασφαλίζονται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου