ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Θεσπρωτία: Επιχειρηματίας - τοκογλύφος έκανε κόλαση τις ζωές των θυμάτων του!

Θεσπρωτία: Επιχειρηματίας - τοκογλύφος έκανε κόλαση τις ζωές των θυμάτων του!
Ένας 56χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος απο τα Σύβοτα Θεσπρωτίας είχε κάνει την τοκογλυφία επάγγελμα και τη ζωή όσων έπεφταν απο ανάγκη στα δίχτυα του κόλαση.Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ''Βδέλλα'', η Ασφάλεια Ηγουμενίτσας αξιοποιώντας όλες τις πληροφορίες που είχε στη διάθεσή της έφτασε στα ίχνη του όταν ο κόμπος έφτασε στο χτένι και άρχισαν οι επώνυμες καταγγελίες εις βάρος του.
Κάτοικος της περιοχής που είχε δανειστεί 5.000 πριν απο τρία χρόνια είδε το χρέος του να φτάνει τις 45.000 και έτσι ζήτησε τη βοήθεια της Ασφάλειας. Σύμφωνα με το epirus-tv, την ημέρα που έπρεπε να καταβάλει τη δόση στον 56χρονο τα χαρτονομίσματα ήταν προσημειωμένα και o 56χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη.
Εν τω μεταξύ, ακόμα μία καταγγελία ήρθε απο έναν κάτοικο της Ηγουμενίτσας που είχε βρεθεί και εκείνος σε ανάγκη και είχε δανειστεί απο τον τοκογλύφο 10.000 και είδε το ποσό μέσα σε μία 5ετία να γίνεται 150.000 ευρώ. Μετά απο αυτά τα περιστατικά η Ασφάλεια Ηγουμενίτσας έβαλε τέλος στη δράση του τοκογλύφου, ο οποίος εντός της ημέρας, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου