ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Ο 22χρονος Γιώργος που έχασε τη ζωή του όταν πυροβολήθηκε στο κεφάλι απο τον φίλο του...


Ο 22χρονος Γιώργος που έχασε τη ζωή του όταν πυροβολήθηκε στο κεφάλι απο τον φίλο του...
Συγκλονισμένη είναι ακόμη η κοινωνία του Μεσολογγίου από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε την περασμένη Τετάρτη σε μονοκατοικία στην Κατοχή Οινιάδων.

Ο 22χρονος Γιώργος έχασε τη ζωή του όταν πυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι με καραμπίνα. Θύτης, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο συνομήλικος φίλος του.
Ήταν λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα όταν οι κάτοικοι του μικρού χωριού άκουσαν πυροβολισμούς σε γειτονική μονοκατοικία και ανήσυχοι έσπευσαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Το κακό όμως είχε συμβεί...
Συγγενείς και φίλοι κάνουν λόγο για έναν έντονο καβγά που είχαν τα δύο νέα αγόρια πριν από το μοιραίο συμβάν. Μάλιστα όπως υποστηρίζουν οι φίλοι του αδικοχαμένου νεαρού δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δύο φίλοι τσακώθηκαν.
Στο παρελθόν είχαν λογοφέρει κι άλλες φορές.
Συντετριμμένη η μητέρα του Γιώργου δεν μπορεί να πιστέψει, όπως λέει, πως ο γιος της σκοτώθηκε από τα χέρια του φίλου του. "Ήταν πολύ φίλοι. Έπεσα από τα σύννεφα. Τον αγάπαγε τον Γιώργο. Δεν το περίμενα να φτάσει σε αυτό το σημείο. Ήταν πολύ ξαφνικό για μένα"
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου ο θανάσιμος τραυματισμός του Γιώργου οφείλεται σε δυστύχημα καθώς εκείνη την κακιά στιγμή οι δυο τους περιεργάζονταν τα κυνηγετικά όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό. Συγκλονισμένος ο κατηγορούμενος εκφράζει μέσω του δικηγόρου του τα συλλυπητήρια του για το θάνατο του φίλου του.
Όπως λένε οι φίλοι και οι συγγενείς του αδικοχαμένου Γιώργου ήταν ένα κοινωνικό, δραστήριο παιδί που δούλευε όλη μέρα για να βοηθήσει τη μητέρα του και το μόνο που ζητούν είναι απονομή δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου