ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Η Πάολα ευχαρίστησε τους συνεργάτες της με 16.000 ευρώ


paola3
Σε τέτοιες εποχές υπάρχουν ακόμα άνθρωποι οι οποίοι σέβονται τον συνάδελφο τους και μοιράζονται μαζί τα οφέλη που τους προσφέρει η δουλειά τους και πόσο μάλλον όταν αντιλαμβάνονται ότι το αποτέλεσμα μιας επιτυχημένης πορείας είναι συλλογικό θέμα και κόπος αρκετών ανθρώπων. Η χρόνια που πέρασε αναμφισβήτητα έφερε την Πάολα στην κορυφή, το περσινό σχήμα με τον Βασίλη Καρρά και τον Παντελή Παντελίδη χαρακτηρίστηκε πολύ πετυχημένο, όπως και η φετινή της συνεργασία που συνεχίζει να γεμίζει ασφυκτικά το κέντρο το οποίο εμφανίζεται.
Διαβάστε ακόμα: Νότης Σφακιανάκης: Οι πυροβολισμοί, ο «αρχηγός» και το χτύπημα κάτω από τη μέση στη Βανδή
Πράγμα το οποίο εκτίμησε η ίδια και θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες τις, καθώς πίσω από ένα τραγούδι, μια εμφάνιση, μια εικόνα κρύβονται άνθρωποι οι οποίοι φροντίζουν για αυτό. Έτσι λοιπόν την ημέρα των Φώτων και μετά το τέλος του προγράμματος κόπηκε η πίτα. Ο νικητής που ανακοινώθηκε από τη τραγουδίστρια και ακολούθησε ένα δώρο για όλους.Η τραγουδίστρια ενημερωσε πως θα μοιράσει στους εργαζομένους του νυχτερινού κέντρου και στους συνεργάτες τις, το ποσό των 16.000ευρώ, καθώς την ημέρες των εορτών όλοι αυτοί έμειναν μακριά από τις οικογένειες τους, γιατί οι εμφανίσεις τις την συγκεκριμένη περίοδο αυξήθηκαν για να καλυφθούν οι αργίες, με αποτέλεσμα να ανοίγουν 5 ημέρες την εβδομάδα.
Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Με κλαρίνα και χορούς ξεκίνησε σήμερα η εκπομπή
Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο αυτή της η ανακοίνωση σκόρπισε χαρά σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, πάντως οι περισσότεροι που συνεργάζονται χρόνια μαζί της υποπτεύονταν μια τέτοια κίνηση καθώς δεν ήταν η πρώτη φόρα που έκανε κάτι τέτοιο, διότι έχει βοηθήσει σιωπηλά και με αξιοπρέπεια οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου