ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Nέα μέτρα 6 δισ. ευρώ: Εξόντωση των Ελλήνων από την κυβέρνηση της καταστροφής


 Δεν θα ληφθούν νέα μέτρα δεν διατείνονταν πρωθυπουργός και υπουργοί της αντεθνικής κυβέρνησης; Ακριβώς το αντίθετο πρόκειται να συμβεί, καθώς διόλου άδικα ο Λαός μας τους κατηγορεί ως φτηνούς απατεώνες. Νέα μέτρα 6 δισ. ευρώ λοιπόν πρόκειται να φορτωθούν στις ήδη επιβαρυμένες πλάτες των Ελλήνων, με νέους φόρους, μειώσεις μισθών, συντάξεων και εφάπαξ των Ταμείων!

 
Μαρτύριο δίχως τέλος το εθνοκτόνο Μνημόνιο, με το οποίο οι υποτακτικοί των ξένων και οι διεθνείς τοκογλύφοι στραγγαλίζουν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Όπως ακριβώς είχε προειδοποιήσει η Χρυσή Αυγή, η συγκυβέρνηση της υποτέλειας δεν αρκείται στην οικονομική εξαθλίωση και τον όλεθρο των αυτοκτονιών, αλλά στοχεύει στην βιολογική εξόντωση των Ελλήνων, αντικαθιστώντας τους με τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών τους οποίους μαζεύει στην Πατρίδα μας.
Σύμφωνα με τις προθέσεις της κυβέρνησης της απολύτου καταστροφής, όπως αυτές καταγράφονται στο νέο προϋπολογισμό, αναμένονται νέοι φόροι ύψους 2,5 δισ., ενώ ακόμη 2,5 δισ. θα εξοικονομηθούν από μειώσεις μισθών και συντάξεων. 500 εκατομμύρια θα καλυφθούν από περικοπές στις κρατικές δαπάνες και άλλα τόσα από περικοπές στις κρατικές υπηρεσίες.
Επιπρόσθετα, αυξάνεται κατά 44% η φορολογία των ακινήτων, κατά 11,5% η φορολογία εισοδημάτων και 8,5% οι έμμεσοι φόροι! Προβλέπονται οι μειώσεις μισθών για τους δημόσιους υπαλλήλους ενώ η δέσμευση της κυβέρνησης προς την Τρόικα για μείωση κατά 3,1 δις των επιδοτήσεων προς τα Ταμεία το 2014, καθιστά επιβεβλημένη την νέα περικοπή των συντάξεων και των εφάπαξ.

 
Για τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες ο προϋπολογισμός του 2014 περιλαμβάνει επιπλέον φόρους 2,8 δισ. ευρώ, με φορολογικές κλίμακες στο 26% και φορολόγηση από το πρώτο ευρώ. Επιπλέον, υφίσταται ήδη η κυβερνητική δέσμευση προς τους απατεώνες της Τρόικα για απόλυση 11.000 δημοσίων υπαλλήλων. Στόχος όλων των ανωτέρω είναι η μείωση του χρέους από 175,5% του ΑΕΠ στο 174,8%, ενώ η αντεθνική κυβέρνηση Σαμαρά εκτιμά πως θα επιτευχθεί ανάπτυξη 0,6%, ενώ η ανεργία θα υποχωρήσει κατά μία ποσοστιαία μονάδα.
Ο πρωθυπουργός και τα στελέχη της αντεθνικής κυβέρνησης εξαπατούν συνειδητά τον Ελληνικό Λαό, στήνοντας πολιτικές σκευωρίες κατά της Χρυσής Αυγής για να φιμώσουν τη μοναδική φωνή εθνικής αντίστασης του Ελληνικού λαού. Εάν δεν υπήρχε ο φόβος της ενδυνάμωσης της Χρυσής Αυγής, είναι αδιαμφισβήτητο πως τα μέτρα αυτά και ακόμη χειρότερα θα είχαν ληφθεί πολύ νωρίτερα. Με τις προφυλακίσεις του Αρχηγού και βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, η αντεθνική κυβέρνηση προσδοκούσε να περιορίσει τις αντιδράσεις του Ελληνικού λαού κατά της νέας φοροκαταιγίδας. Η απάντηση του Ελληνικού Λαού όμως, θα είναι αμείλικτη, ενάντια στους ξενόδουλους της κυβέρνησης Σαμαρά και τους απατεώνες νεοπασόκους του Σύριζα:

 
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε το σχετικό Δελτίο Τύπου: "Με υπογραφή Σαμαρά η οικονομική διάλυση της Ελλάδος - Το θέατρο της μνημονιακής συγκυβέρνησης περί «τελευταίων μέτρων» διαψεύδει ο προϋπολογισμός που προβλέπει επιπλέον επιβάρυνση του Έλληνα φορολογούμενου με 6 δισ. ευρώ. Η επίσκεψη Σαμαρά στη Μέρκελ αποδεικνύει πως ο πρωθυπουργός λειτουργεί ως υποχείριο ξένων δυνάμεων, έχοντας παραδώσει το μέλλον της χώρας στα χέρια των τραπεζιτών. Η Ελλάς πρέπει να στηριχτεί στην παραγωγή και την εργασία και όχι στους φόρους και τις απολύσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου