ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Ανταλλαγή πυροβολισμών on camera

 

 
Πάτρα: Ανταλλαγή πυροβολισμών on camera
Έξι είναι οι συλληφθέντες σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες για τις σκηνές "γουέστερν" που εκτυλίχθηκαν χθες στον Άγιο Ιωάννη Πράτσικα, όταν νεαρός ρομά άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών που πήγαν να κάνουν έλεγχο σε σπίτι. Και οι έξι θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα.Αντιμετωπίζουν την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.
Το χρονικό
Το σκηνικό του σοβαρού επεισοδίου που εκτυλίχθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Πράτσικα ξεκίνησε όταν η αστυνομία πήγε να κάνει έλεγχο σε σπίτι ΡΟΜΑ στην περιοχή για κλοπιμαία. Το συγκεκριμένο σπίτι χαρακτηρίζεται ως «κάστρο», στο οποίο δεν μπορεί κανείς να μπει.
Όπως αναφέρει το dete.gr, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή, βγήκε ο θείος της οικογένειας -το παρατσούκλι του οποίου είναι «μπέμπης»- με το αυτοκίνητό του, σταμάτησε στην διασταύρωση Μίνωος και Ευρισθέως και άρχισε να πυροβολεί προς το αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, εμφανή είναι τα χτυπήματα από τους πυροβολισμούς στο περιπολικό.
Αμέσως αποκλείστηκε η περιοχή και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις.
Ο άνδρας κατόπιν ταμπουρώθηκε με όπλο στο γεφυράκι του Διακονιάρη. Τότε πήραν το όπλο δύο άλλοι νεαροί ΡΟΜΑ της οικογένειας και απειλούσαν να αρχίσουν να πυροβολούν. Κάποια στιγμή ο ένας ανήλικος νεαρός άρχισε να πυροβολεί και οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά.
Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών των αστυνομικών, κατάφεραν να συλλάβουν τα τρία άτομα, ενώ κατά την ανταλλαγή των πυροβολισμών ο ανήλικος ΡΟΜΑ τραυματίστηκε στο πόδι από πυρά αστυνομικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου