ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Για μια ακόμη φορά ο Ατρόμητος προσπάθησε αλλά..................

Ένα καλό αγώνα είδαν οι αρκετοί φίλαθοι που βρέθηκαν σήμερα στο Παναρίτι για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταξύ Ατρομήτου και Αργοναύτη Νέας Κίου. 
 
Για μια ακόμη φορά ο Ατρόμητος προσπάθησε, αλλά χωρίς να έχει την επιτυχή ολοκλήρωση των προσπαθειών του έχασε τον αγώνα με 0-2.
 
Καθοριστικό σημείο του αγώνα το 47ο λεπτό όταν αστόχησε σε πέναλτι που απέκρουσε ο Κλεισιάρης.

Στην συνέχεια ο Αργοναύτης προσπάθησε να κάνει αυτό που δεν έκανε ο Αργοναύτης και τα κατάφερε με δύο τέρματα που πέτυχαν ο Κυριαζής στο 71' και ο Μανέτας στο 75'.
 
Ευκαιρίες αρκετές είχαν και οι δύο ομάδες. Ο Ατρόμητος είχε δοκάρι στο 32'.
 
Με το αποτέλεσμα αυτό ο Αργοναύτης κράτησε επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας αφού έχει 11 βαθμούς. Από την άλλη μεριά ο Ατρόμητος παραμένει στον 1 βαθμό και τα περιθώρια στενεύουν... 
 
Την ερχόμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος πηγαίνει στις Σπέτσες ενώ ο Αργοναυτης υποδέχεται τα Μέθανα.
 
Ο διαιτητής κ. Καπετάνος μοίρασε έξι κίτρινες κάρτες. Από αυτές τέσσερις στον Αργοναύτη (Μητρόπαπα, Παρασκευόπουλο, Βασιλειάδη και Κωνσταντέλο) και δύο σε παίκτες του Ατρόμητου (Συντρίκο και Ευστρατιάδη).
 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Αναστασάκης, Φλεβάρης, Παναγής, Ευστρατιάδης, Πιτουράς (75'Μαρινόπουλος), Συντρίκος, Φλώρος (80'Τσαλαφός), Μπούνος, Παβλοβ (50'Καλιαμούτος), καλύβας, Πιτρής.
 
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Κλεισιάρης, Κωνσταντέλος, Σταύρου, Μητρόπαπας, Διάκος, Παπασταύρου, Σύτι (52'Βερβενιώτης), Βασιλειάδης, Κυριαζής (78'Λιαγκρής), Παρασκευόπουλος, Σιγάλας (55'Μανέτας).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου