ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Έμφραγμα στην Οικονομία: Στο 61% του ΑΕΠ τα απλήρωτα χρέη των Ελλήνων προς το φορομπηχτικό κράτος


Έμφραγμα στην Οικονομία: Στο 61% του ΑΕΠ τα απλήρωτα χρέη των Ελλήνων προς το φορομπηχτικό κράτος
Η άδικη και μη-ανταποδοτική υπερφορολόγηση από το κλεπτοκρατικό τόξο δημεύει και κατάσχει την περιουσία της μεσαίας τάξης με την εναλλαγή των αριστεροδεξιών κομμάτων να ενισχύει την φοροληστεία των Ελλήνων.
Μέχρι και το τέλος Αυγούστου του 2018 τα συνολικά ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εκτινάχθηκαν στα 102,644 δισ ευρώ!
Δηλαδή σε σύγκριση με το σημερινό ΑΕΠ των περίπου 168,170 δισ ευρώ, οι απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων νεοφιλελεύθερων υποτακτικών τους για απόδοση παράλογων φόρων από τους Έλληνες βρίσκονται στο δυσθεώρητο 61% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος.
Υπενθυμίζουμε ότι η επιτακτική αξίωση των διεθνών τοκογλύφων για την δήμευση και κατάσχεση της περιουσίας ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης γίνεται μέσω της εταιρίας ειδικού σκοπού αφαίμαξης της περιουσίας των Ελλήνων με τον τίτλο "Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων - ΑΑΔΕ". 
Αναλυτικά, από την αρχή του έτους μέχρι και το τέλος Αυγούστου οι απλήρωτοι φόροι ανέρχονται σε 5,652 δισ ευρώ εκτινάσσοντας το συνολικό ύψος των νέων ληξιπρόθεσμων οφειλών στα 6,418 δισ. ευρώ. Επιπροσθέτως με την αφορμή της υπέρμετρης αύξησης των ληξιπρόθεσμων φορολογικών απαιτήσεων η ΑΑΔΕ αυξάνει και τις κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών και τις δημεύσεις περιουσιακών στοιχείων που για το 2018 ήδη αγγίζουν τα 3,5 δισ ευρώ.
Το πρόβλημα της υπερφορολόγησης από τους εθνομηδενιστές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των επίδοξων συνεχιστών τους της νεοφιλελεύθερης Νέας Δημοκρατίας με τελικό σκοπό την δήμευση και κατάσχεση της περιουσίας των Ελλήνων, με αποδεδειγμένο μένος κατά των οικονομικών της μεσαίας τάξης, μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με λογική και ανταποδοτική φορολογία από μια Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής, 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου