ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Συνάντηση Βούτση με «ΛΟΑΤΚΙ» στην βουλή: Για την Μυρτώ, την 19χρονη Μαρία από το Αγρίνιο και την οικογένεια του Νίκου Μουστάκα θα βρει καιρό;


Δεν μας προξένησε καμία εντύπωση η είδηση ότι ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νίκος Βούτσης, δέχθηκε το πρωί της Δευτέρας εκπροσώπους της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.
Και αν κάποιοι… αδαείς αναρωτιούνται τι σημαίνει η άγνωστη γι’ αυτούς λέξη, τους πληροφορούμε ότι δεν πρόκειται για τον ήρωα (ή αντιήρωα) κάποιου μυθιστορήματος του Τόλκιν, του Χάουαρντ ή του Λάβκραφτ, αλλά για την ακροστιχίδα των λέξεων Λέσβιες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφισεξουαλικοί, Τρανσέξουαλ, Κουίρ, Ίντερσεξ (μέχρι στιγμής εδώ τελειώνουν τα αρχικά), που παραπέμπει σε διάφορες «φυλές» του «γκέι κινήματος».
Στην Ελλάδα της «πολιτικής ορθότητας» δεν αποτελεί έκπληξη το ότι ο τρίτος θεσμικά ανώτατος πολιτειακός παράγοντας δέχθηκε τα μέλη συγκεκριμένης «ευπαθούς κοινωνικής ομάδας».
Έκπληξη θα αποτελούσε εάν συναντούσε τους γονείς της άτυχης Μυρτούς, που η ζωή της καταστράφηκε τον Ιούλιο του 2012 από ένα ανθρώπινο κτήνος από το Πακιστάν. Εάν δεχόταν σε επίσκεψη τους γονείς του Νίκου Μουστάκα που δολοφονήθηκε από λαθρομετανάστες στον Λόφο του Φιλοπάππου τον Αύγουστο που μας πέρασε. Εάν επισκεπτόταν ο ίδιος την νεαρή Μαρία στο νοσοκομείο του Αγρινίου, η οποία τραυματίστηκε βαριά στο πρόσωπο από τα παρακρατικά «ορκ» του «αντιφασισμού».
Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα και ούτε προβλέπουμε να συμβεί στο μέλλον. Το γιατί, επαφίεται στην γνωστική συνείδηση του καθενός που διαβάζει αυτήν την είδηση και την επεξεργάζεται ανάλογα με τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τα γεγονότα.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου