ΜΠΑΡΑ

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Αναισθησία του τραμπούκου Πολάκη: Περιμέναμε την σφραγίδα του Ιατροδικαστή για την… επιβεβαίωση των νεκρών!

Την μια γκάφα μετά την άλλη κάνουν οι συριζαίοι, προσπαθώντας απεγνωσμένα να αποδυθούν τις ευθύνες που τους βαραίνουν για τις δολοφονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου. Μετά τον Βερναρδάκη, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσίασε τον 44χρονο Τσίπρας ως ένα… βρέφος στο οποίο δεν πρέπει να επιρρίπτονται ευθύνες, ένας ακόμη ανεκδιήγητος συριζαίος προέβη σε ένα σιχαμερό λεκτικό «κοκτέιλ» ανοησίας και χυδαιότητας.
Εμβρόντητοι έμειναν χθες το πρωί όσοι άκουσαν τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη να λέει με περίσσια έπαρση ότι δεν υπήρχε επιβεβαίωση από ιατροδικαστή για τα απανθρακωμένα πτώματα ή τους ανθρώπους που πνίγηκαν στην θάλασσα στην φονική πυρκαγιά της ανατολικής Αττικής. «Ο νεκρός επιβεβαιώνεται, όταν ιατροδικαστής ή γιατρός βάλει την σφραγίδα»! Η ανεκδιήγητη αυτή απάντηση δόθηκε στο ερώτημα εάν γνώριζαν για νεκρούς στην σύσκεψη-παρωδία που έγινε υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο συντονιστικό της Πυροσβεστικής, την νύχτα της τραγωδίας στο Μάτι.
Στην προσπάθειά του, ο τραμπούκος της ιατρικής σχολής το 1989 σε βάρος του αείμνηστου Μητροπολίτη Κονίτσης Σεβαστιανού σε εκδήλωση για την καταπίεση των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου από το αλβανικό κομμουνιστικό καθεστώς, να δικαιολογήσει την αλλοπρόσαλλη απόφαση του Μαξίμου να μην πει ούτε μια λέξη για την ύπαρξη νεκρών, έκανε τα πράγματα ακόμη χειρότερα για τους ενόχους της κυβέρνησης.
Έτσι η απάντηση ήρθε αμέσως από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) που κατέρριψε το γελοίο επιχείρημα, διευκρινίζοντας με έντονη διάθεση ειρωνείας αυτό που οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά: «Ο ιατροδικαστής διαπιστώνει τα αίτια θανάτου και όχι τον θάνατο. Γι’ αυτό μετά την ιατρική εξέταση οι νεκροί μεταφέρονται σε νεκροθάλαμο και οι ασθενείς στους θαλάμους νοσηλείας»! Επιπροσθέτως, η ομοσπονδία κάνει λόγο για «μαγειρέματα» που έγιναν στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο σχετικά με την ώρα μεταφοράς των νεκρών και κατηγορεί τον Πολάκη ότι, ενώ γνώριζε, σκόπιμα δεν ανέφερε τίποτα για νεκρούς στην μοιραία σύσκεψη που έγινε μετά τις 23:30.
Θυμίζουμε ότι στις 20:40 έγινε η πρώτη κλήση στο ΕΚΑΒ για δύο νεκρούς. «Οκτώ ημέρες μετά τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι την ώρα της σύσκεψης στο αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, παρουσία του πρωθυπουργού, υπήρχαν πληροφορίες για δύο νεκρούς» αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ και συνεχίζει: «Και όμως ο κ. Πολάκης προσπαθεί να μας πείσει ότι χρειάζεται σφραγίδα ιατροδικαστή. Αλήθεια, όταν η κυβέρνηση μετά τα μεσάνυχτα ανακοίνωσε πολλούς νεκρούς, υπήρχε ιατροδικαστική εξέταση;».
Απάνθρωποι, κυνικοί, χυδαίοι και πατώντας –κυριολεκτικά- επί πτωμάτων. Αυτό είναι το πραγματικό περιεχόμενο των εθνομηδενιστών του «ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς».


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου