ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Όλη η χώρα θρηνεί, βοηθά τους πυρόπληκτους και οι συμμορίες των αναρχικών πετούν μολότοφ κατά των Αστυνομικών

Την ώρα που όλη η χώρα θρηνεί για τους 88 νεκρούς και οι Έλληνες από το υστέρημά τους προσπαθούν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο τους πυρόπληκτους, οι προστατευόμενοι του πολιτικού συστήματος συνεχίζουν να πετούν μολότοφ και πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις.
Τα «παιδιά» των Εξαρχείων συνεχίζουν στη δική τους λογική σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό τις τελευταίες ημέρες στην χώρα. Άλλωστε, τα ίδια έκαναν και στην Μαρφίν όπου κάηκαν 3 συνάνθρωποί μας και ένα αγέννητο βρέφος από μολότοφ και οι αναρχικοί με τους αριστεριστές μαζί συνέχιζαν απτόητοι το καταστροφικό τους έργο.
Ακόμα μια νύχτα έντασης στα Εξάρχεια, με επιθέσεις συμμοριών αναρχικών κατά των ΜΑΤ με βόμβες μολότοφ και πέτρες. Οι παρακρατικοί κουκουλοφόροι πραγματοποίησαν επίθεση κατά διμοιρίας στις οδούς Πατησίων και Τοσίτσα, μεταξύ 12.30 και 1.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Η ένταση διήρκησε λίγη ώρα και στην συνέχεια οι κουκουλοφόροι αποχώρησαν και τα πνεύματα ηρέμησαν. Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας αστυνομικός στο χέρι όμως η αστυνομία όπως συνηθίζει δεν προχώρησε σε κάποια σύλληψη.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου