ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Οι «ασύμμετρες απειλές του Ελληνισμού»

Όλες αυτές τις μέρες που οι ψυχές των Ελλήνων περιπλανιούνται μεσ’ τα αποκαΐδια της τελευταίας πυρκαγιάς ξεχειλισμένες από οργή και αγανάκτηση,  το θράσος των κυβερνώντων ψέλλισε μεταξύ άλλων ηλιθιοτήτων και μια δολίως ανόητη δικαιολογία: Το κακό προκλήθηκε από «ασύμμετρη απειλή».
Το αν βέβαια η συγκεκριμένη φονική πυρκαγιά ήταν αποτέλεσμα δόλιας ενέργειας, δηλαδή «ασύμμετρης απειλής», πρέπει να αποδειχτεί. Αλλά αυτό σε καμιά περίπτωση δεν τους απαλλάσσει από οποιαδήποτε ευθύνη για την εγκληματική αδιαφορία και την ανικανότητα. Ανικανότητα, που όταν βέβαια πρόκειται για την εξυπηρέτηση του πελατειακού τους κράτους και της νοσηρής τους ιδιοτέλειας, μετατρέπεται αυτόματα σε εξαιρετική «ικανότητα» και λαμπερή «ευφυΐα».
Σε κάθε περίπτωση πάντως, ένα είναι βέβαιο: Ο Ελληνισμός, χρόνια τώρα, μεθοδικά και συντονισμένα, δέχεται ένα τσουνάμι «ασύμμετρων απειλών» που αποσκοπούν στην ιστορική του εξαφάνιση. Όχι των απειλών που επικαλούνται πότε οι μεν και πότε οι δε των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου», ανάλογα  με το αν βρίσκονται στην κυβέρνηση ή την αντιπολίτευση, αλλά των ασύμμετρων απειλών, που μπορεί (ίσως) να εκπορεύονται «έξωθεν», αλλά που δυστυχώς υλοποιούνται με ευθύνη ή με την ανοχή των ελληνόφωνων κυβερνώντων.
Γιατί ασύμμετρη απειλή είναι η τραμπούκικη αριστερή βία στα ελληνικά πανεπιστήμια, όπου ένα ελάχιστο ποσοστό αναρχοκομμουνιστών επιβάλλει την ανθελληνική - αντικοινωνική του θέληση στην συντριπτική πλειοψηφία.
Ασύμμετρη απειλή είναι το «πανεπιστημιακό άσυλο» και η ανοχή των κουκουλοφόρων από το κράτος.
Ασύμμετρη απειλή είναι η αθρόα παράνομη εισροή μεταναστών εντός της ελληνικής επικράτειας.
Η υπαγωγή της χώρας στα μνημόνια και η υποθήκευση των μελλοντικών γενεών.
Η ασύδοτη λειτουργία των τηλεοπτικών καναλιών.
Η ασύδοτη λειτουργία των ΜΚΟ.
Η χαμηλή «κατά κεφαλήν» πνευματική καλλιέργεια.
Η μεθοδευμένη κρατική πολιτική πολιτισμικής αλλοτρίωσης των Ελλήνων.
Η  καταδολίευση της ηθικής υπόστασης των νέων με την δια νόμου επιβολή της λογικής των «έμφυλων ταυτοτήτων» που αφίσταται απολύτως των ιστορικών εθισμών των Ελλήνων και της θέλησης του ελληνικού λαού.
Η επιβολή αθεϊστικής παιδείας σε έναν λαό που στην συντριπτική του πλειοψηφία υπήρξε βαθύτατα μεταφυσικός σε ολόκληρη την ιστορική του διαδρομή.
Η επιλεκτική αποσιώπηση του παρελθόντος, το σβήσιμο ονομάτων και θρύλων.
Ασύμμετρη απειλή είναι μια άθλια κυβερνητική νομεγκλατούρα, συντριπτικής μειοψηφίας, να παραχαράσσει την ιστορική φυσιογνωμία του Ελληνισμού και τα σύνορα του κράτους, χαρίζοντας την Μακεδονία σε αλλόφυλους.
Ασύμμετρη απειλή είναι ο νόμος «περί ευθύνης υπουργών». Το 63% υπέρ του «ΟΧΙ», ενός δημοψηφίσματος, να γίνεται «ΝΑΙ».
Η παραχώρηση της άμυνας για την ελευθερία της πατρίδας μας στις «αγορές» και σε υπερεθνικούς…. «σεκιουριτάδες» τύπου ΝΑΤΟ.
Η έμμεση (κάποιες φορές και άμεση) προπαγάνδα υπέρ της «καλής βίας» εναντίον του εθνικισμού.
Ασύμμετρη απειλή είναι τα χωριά που ερημώνουν, ο απίστευτος αριθμός σχολείων που κλείνουν, οι εκτάσεις γης που εγκαταλείπονται χέρσες.
Ασύμμετρη απειλή είναι το διαζύγιο κοινωνίας και πολιτικής.
Η στεγανή απομόνωση της εξουσίας από τα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας.
Στην Ελλάδα σήμερα η πολιτική έχει τόση σχέση με τη ζωή μας όση και ο πλασιέ που χτυπάει την πόρτα μας για να μας εξαπατήσει με κάλπικα προϊόντα και μοναδικό στόχο το δικό του κέρδος και όχι τις δικές μας ανάγκες.
Όσο λοιπόν κι αν βάζουν και  βγάζουν γραβάτες για να μας εξαπατήσουν και να κερδίσουν λίγο ακόμη χρόνο παραμονής στην εξουσία, ήρθε η ώρα, οι μεν αριστεροί να πληρώσουν τις συνέπειες των «οραμάτων» της σοσιαλιστικής τους αυταπάτης, οι δε «δεξιοί» τον αχαλίνωτο αμοραλισμό και την ασυγχώρητη πατριδοκαπηλεία τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου