ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Τα αριστερά παπαγαλάκια αποκαλύπτουν το όνομα της προδοσίας: “Severna Makedonija”!


Εσωτερική πληροφόρηση περί των θεμάτων που άπτονται της προδοσίας της Μακεδονίας μας παρέχει η εφημερίδα του Βαξεβάνη, ο οποίος ως γνωστόν έχει άρρηκτους δεσμούς με την κυβέρνηση των ανθελλήνων.
Σύμφωνα με την πληροφόρηση, το όνομα έχει ήδη αποφασιστεί και θα είναι το “Severna Makedonija”, δηλαδή «Βόρεια Μακεδονία», ενώ οι σκοπιανοί θα πάρουν «πακέτο» και την γλώσσα με την εθνικότητα, οι οποίες θα είναι σκέτα «μακεδονικές».
Κοινώς, οι συριζαίοι για άλλη μία φορά «διαπραγματεύτηκαν» και τα έδωσαν όλα χωρίς εξαιρέσεις. Το μόνο που απομένει για την επίτευξη της προδοσίας είναι η επικύρωση του erga omnes, το οποίο επίσης δώσανε χωρίς απαιτήσεις, αφού θα γίνει σε… δόσεις και σε βάθος χρόνου.
Το μόνο που απασχολεί τον Τσίπρα στην παρούσα χρονική συγκυρία είναι η ευρύτερη αποδοχή των θέσεών του. Ήδη έχει εξασφαλίσει την στήριξη Καμμένου, ο οποίος ναι μεν λέει ότι «δεν θα ψηφίσει», αλλά παράλληλα διατρανώνει ότι δεν θα προκαλέσει αστάθεια στην κυβέρνηση. Από την πλευρά της «κεντροαριστεράς» ήδη έχει συμφωνήσει, ενώ και εντός της ΝΔ έχει συγκροτήσει τις συμμαχίες του. Μόνη εναντίον όλων η Χρυσή Αυγή.
Βέβαια δεν είναι μονάχα η Βουλή, αφού αυτή ο Τσίπρας θα την παρακάμψει με τις ευλογίες της Νέας Δημοκρατίας. Θυμίζουμε ότι έχει ήδη υπάρξει επίσημη πρόταση της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου η προδοσία να μην περάσει από την Βουλή, θεωρούμενη ως «ενδιάμεση συμφωνία», όπως είχε γίνει και την προηγούμενη φορά με τον Παπούλια. Αυτή η πρόταση είχε γίνει καταρχάς δεκτή με πανηγυρισμούς από τον «κυβερνητικό εταίρο», Πάνο Καμμένο.
Αυτό που αγχώνει την κυβέρνηση είναι τα επικείμενα συλλαλητήρια, τα οποία αν είναι μαζικά θα «φρενάρουν» τις διαδικασίες, κάνοντας τους προδότες όλων των παρατάξεων να αναθεωρήσουν την στάση τους και τις συμφωνίες τους. Γι’ αυτό όλοι στα συλλαλητήρια της Τετάρτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου