ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Ο αρνητής των συλλαλητηρίων για την Μακεδονία ΜΑΣ Δένδιας... ξαναχτύπησε!


Είναι γνωστό ότι ο Νίκος Δένδιας επανειλημμένως τάχθηκε εναντίον των συλλαλητηρίων για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας ΜΑΣ, για λόγους που ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα. Σε καθημερινή εφημερίδα, η οποία γνωρίζει πολύ καλά τα εσωτερικά της ΝΔ, δημοσιεύθηκε το παρακάτω (μικρό, αλλά ουσιαστικό) σχόλιο.
«Ωραίος ο Νίκος Δένδιας. Θεσσαλονίκη γι’ αυτόν είναι ο Πεντζίκης, ο Χριστιανόπουλος, ο Σαββόπουλος, όπως είπε. Μελά Παύλο και Μέγα Αλέξανδρο δεν έχει το ρεπερτόριο;».
Δεν μας προξενεί καμία εντύπωση το «γούστο» του Δένδια. Κλασική κοσμοπολίτικη αντίληψη, από έναν πολιτικάντη που βρίσκεται πολύ κοντά στην οικογένεια Ρότσιλντ και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική σκευωρία εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τον Σεπτέμβριο του 2013. Επί της ουσίας, ο Δένδιας εκφράζει την πραγματική άποψη της ΝΔ για την Μακεδονία ΜΑΣ.
Μια άποψη η οποία σαφώς τάσσεται υπέρ της σύνθετης ονομασίας, αλλά φροντίζει «να θολώνει τα νερά» ξεκάθαρα για ψηφοθηρικούς λόγους, βλέποντας την ασυμβίβαστη στάση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, οι οποίοι έχουν ξεκάθαρη άποψη και στάση: ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου